Notícies - El gimnasta xinès Guan Chenchen guanya l'or en barra d'equilibri als Jocs Olímpics de Tòquio

23Chenchen Guan de l'equip Xina competeix durant la final de la barra d'equilibri femení el dia onze dels Jocs Olímpics de Tòquio 2020
al centre de gimnàstica Ariake el 3 d'agost de 2021 a Tòquio, Japó, GUAN Chenchen es va lliurar com a competidora final de la competició femenina.
competició de gimnàstica artística als Jocs Olímpics de Tòquio dimarts (3 d'agost) per guanyar l'or de la barra d'equilibri.Va acabar per davant
la seva companya d'equip TANG Xijing, mentre que la campiona olímpica del 2016 Simone Biles va igualar la seva medalla de bronze de Rio 2016. Després d'una espera tensa, la puntuació de Guan, un 14.633, va mostrar la confirmació.
la medalla d'or.Tang va guanyar un 14.233, mentre que Biles va anotar un 14.000 per guanyar el bronze. "Estic molt content", va dir Guan després."Estic molt
emocionat i estic molt orgullós de poder representar el meu país”.

24La medalla de Guan és el primer or que una atleta del seu país guanya en gimnàstica femenina des que DENG Linlin també va reclamar la barra d'equilibri.

títol a Londres 2012. Les gimnastes de la República Popular de la Xina també van acabar 1-2 en aquells Jocs amb SUI Lu guanyant la plata fa nou anys.

25
26
Un feix d'equilibri de bona qualitat és necessari per a un atleta amb talent, si busqueu una biga d'equilibri de bona qualitat per a competició,
hi ha un model calent per a la vostra elecció.

27El LDK0302 és una biga d'equilibri de gimnàstica d'alumini estàndard FIG per a competició.És regulable en alçada, 0,7-1,25 m amb variacions de 50 mm, la longitud és de 5 m.Pel que fa al material de la barra, és una barra ovalada d'alumini, coberta amb una superfície de cuir antilliscant
.Com que té coixinets antilliscants i que no marquen per a una protecció segura i del sòl, els atletes no s'han de preocupar per la seva seguretat.Més models

sobre la biga d'equilibri o altres equips de gimnàstica, no dubteu a contactar amb nosaltres, la vostra satisfacció és el nostre objectiu!