Notícies - Super Lliga xinesa: Wu Lei, Zhang Linpeng i Vargas van fer contribucions, Haigang va marcar 4 gols i va caure per 3-1 a Henan

Súper Lliga xinesa: Wu Lei, Zhang Linpeng i Vargas van fer contribucions, Haigang va marcar 4 gols i va caure per 3-1 a Henan

A les 20:00 del 30 de març, es va celebrar el partit entre Shanghai Haigang i Henan Club Jiuzu Dukang a la tercera ronda de la Super League xinesa 2024 a l'estadi de futbol SAIC Pudong de Xangai.Al final, Shanghai Harbour va guanyar 3-1.Al minut 56, Wu Lei va marcar el primer gol amb un xut suplementari;al minut 84, Kovich va empatar amb un cop de cap;al minut 89, Zhang Linpeng ha marcat de cap;al minut 7 de temps de descompte, Vargas va segellar la victòria.A més, Wu Lei (2 vegades), Yang Shiyuan i Wang Shenchao van marcar 4 gols i tots van ser declarats fora de joc.Shanghai Harbour ha guanyat 2 partits consecutius a casa.En les 3 primeres rondes, té 2 victòries i 1 empat, acumulant 7 punts.En la història de la Super League xinesa, ha guanyat els 8 partits a casa contra els seus oponents.El club de Henan Jiuzu Dukang no va guanyar a les 3 primeres rondes, amb 2 empats i 1 derrota, acumulant 2 punts.

图片1

A les dues primeres rondes de la Super League xinesa, Shanghai Haigang va ocupar el quart lloc amb 1 victòria, 1 empat i 4 punts, mentre que el Henan Club Jiuzu Dukang va ocupar el lloc 11 amb 2 punts i 2 empats consecutius.El Shanghai Harbour i el club de Henan Jiuzu Dukang s'han enfrontat 16 vegades a la Super League xinesa, amb el Shanghai Harbour amb 11 victòries, 1 empat i 4 derrotes.La Superliga xinesa de Shanghai Harbour va jugar 7 vegades a casa contra el club de Henan Jiuzu Dukang i el Shanghai Harbour va guanyar totes.En comparació amb la ronda anterior, Bao Shimeng, Citardini, Yang Shiyuan i Lu Wenjun, de Shanghai Haigang, van rotar Wang Shenchao, Rusa, Xu Xin i Liu Zhurun ​​a l'alineació titular, mentre que Liu Yixin, Huang Ruifeng i Huang Zichang, avantpassat del vi del Henan Club, Du Kang. van girar Liu Bin, Wang Shangyuan i Yang Yilin.

Moment meravellós

Al minut 11, Wu Lei es va girar i va volear la pilota des de la frontal de l'àrea de penal, però va ser fora de joc i el gol no va ser vàlid.

Al minut 13, Achim Peng s'ha avançat des de la banda esquerra de l'àrea de penal i ha rebotat a l'exterior de l'empenya del peu esquerre.La pilota ha colpejat l'exterior del pal esquerre i ha rebotat fora de la línia de fons, però també ha estat fora de joc.

Al minut 31, Vargas ha ajustat el peu esquerre a la part superior de l'arc i ha disparat amb furia.Xu Jiamin va confiscar la pilota fàcilment.

Al minut 38, Yang Shiyuan ha disparat la pilota des de la cantonada dreta de l'àrea de penal, però ha estat fora de joc.

Al minut 42, Kovich va empènyer un xut des del centre de l'àrea de penal i Yan Junling va salvar màgicament la pilota.

Al minut 43, Nasario ha fet un córner des de l'esquerra, i Maidana ha rematat de cap per sobre del centre.

En el primer minut del temps de descompte, Yang Shiyuan va disparar un xut llunyà des de la part superior de l'arc i Xu Jiamin va agafar la pilota.

Al minut 47, Wu Lei ha desbordat la pilota al mig de l'àrea i ha marcat, però ha estat fora de joc i el gol no ha estat vàlid.

Al minut 54, Nazario ha llançat una falta des de l'esquerra a l'àrea de penal.La rematada de cap de Kovic des de l'esquerra de l'àrea de penal va passar per sobre del travesser.

图片2

Al minut 56, Xu Jiamin s'ha equivocat amb un gran xut a l'àrea de penal.El xut de Feng Jin des del costat dret de l'àrea de penal va ser aturat per Xu Jiamin.Wu Lei va caure a terra a l'àrea de penal i va arrossegar la pilota. Wu Lei va marcar el seu tercer gol a la Super League xinesa aquesta temporada i el Shanghai Haigang va liderar 1-0!

Al minut 59, el llançament de falta de Nasario des de 25 metres ha estat massa a punt i Yan Junling ha confiscat la pilota.

Al minut 65, Vargas ha llançat una volea des del costat dret de la part superior de l'arc, i la pilota ha fallat lleugerament el pal dret.

Al minut 70, Wang Shen es va girar i va disparar des de l'àrea de penal petita.La pilota ha colpejat Liu Yixin i ha volat a la porteria.Tanmateix, Wang Shen va superar primer la pilota i el gol no va ser vàlid.

图片3

图片4

Al minut 84, Nazario ha passat un córner des de la dreta.Kovic va saltar alt des de la línia de l'àrea petita i va batre Jiang Guangtai i va dirigir la pilota cap a l'angle inferior esquerre de la porteria.Henan Club Jiuzu Dukang va empatar el marcador, 1-1!

Al minut 89, Vargas va passar un córner des de l'esquerra, Zhang Linpeng va colpejar a l'esquerra de l'àrea de penal petita i va marcar, i Shanghai Haigang va avançar 2-1!

图片5

图片6

Al minut 7 del temps de descompte, Oscar ha fet un córner des de la dreta.Kovic ha rematat de cap des del centre de l'àrea.Vargas va aturar la pilota a la banda esquerra de l'arc i va disparar a la cantonada propera.Shanghai Harbour va acabar amb el marcador, 3-1!

Al final, el Shanghai Harbour va derrotar a casa el Henan Club Jiuzu Dukang per 3-1.

[Alineació dels dos bàndols]

Port de Xangai (4231): 1-Yan Junling;31-Bao Shimeng (53'4-Wang Shenchao), 3-Jiang Guangtai, 5-Zhang Linpeng, 19-Wang Zhen'ao;18-Citadini, 20-Yang Shiyuan (79'9) -Gustavo);11-Lv Wenjun (64'8-Oscar), 10-Vargas, 27-Feng Jin (80'17-Shen Zigui);7-Wu Lei (80'16-Xu Xin);

Suplents que no juguen: 2-Li Ang, 12-Chen Wei, 13-Wei Zhen, 14-Li Shenglong, 37-Chen Xuhuang, 41-Liang Kun, 45-Liu Xiaolong

Henan Club Liquor Dukang (442): 26-Xu Jiamin;2-Liu Yixin, 36-Maidana, 24-Li Songyi, 13-Xu Haofeng;11-Achim Peng (74'7-Zhong Yihao), 8-Denic , 22-Huang Ruifeng (73'6-Wang Shangyuan), 10-Huang Zichang (64'19-Yang Yilin);40-Nazario (90+2'9-Feng Boyuan), 20-Kovic;

Suplents que no juguen: 1-Shi Chenglong, 3-Zhou Yuande, 16-Yang Kuo, 17-Wang Jinshuai, 21-Chen Keqiang, 23-Ke Zhao, 27-Niu Ziyi, 32-Li Tenglong

图片7

Es poden trobar productes similars a Shenzhen LDK Industrial Co., Ltdicom a producció i construcció professionals d'empreses d'estadis de gàbia, construïm un estadi de futbol gàbia professional que cobreix una àrea flexible, es pot personalitzar 3 persones, 5 persones, 7 persones, 11 persones i altres àrees de la mida del lloc, i es pot instal·lar fàcilment. instal·lat en qualsevol local interior i exterior.

Amb el principi de producció de "protecció del medi ambient, alta qualitat, bellesa, manteniment zero", la qualitat dels productes és la primera de la indústria, i els productes també són elogiats pels clients.Al mateix temps, molts clients "fans" sempre estan preocupats per la dinàmica de la nostra indústria, acompanyant-nos a créixer i avançar!

Porteria de futbol

图片11

Seient de reproductor portàtil de luxe

图片12

Les teves preguntes més importants

(1)Teniu departament d'R+D, si us plau?
Sí, tot el personal del departament té més de 5 anys d'experiència.Per a tots els clients OEM i ODM, oferim un servei de disseny gratuït si cal.

(2) Quin és el servei postvenda, si us plau?
Respon en 24 hores, 12 mesos de garantia i temps de servei fins a 10 anys.

(3) Quin és el termini de lliurament, si us plau?
Normalment són de 7 a 10 dies per a mostres, de 20 a 30 dies per a la producció en massa i això varia segons les estacions.

(4) Ens podeu organitzar l'enviament, si us plau?
Sí, per mar, per aire o per express, tenim un equip professional de vendes i enviament per oferir el millor i ràpid servei.

(5) Podríeu imprimir el nostre logotip, si us plau?