Notícies - Sassuolo 0:2 Napoli——Un partit de futbol meravellós

Sassuolo 0:2 Napoli——Un partit de futbol meravellós

El Nàpols, líder de la Sèrie A, es va situar amb 18 punts d'avantatge al capdavant de la taula gràcies a una victòria habitual com a visitant contra el Sassuolo.

El Napoli va marcar només al minut 12 per mitjà de Khvicha Kvaratskhelia, que va disparar baix a la cantonada després d'una bona carrera.

Armand Lauriente va colpejar el pal per als locals, abans que Victor Osimhen va colpejar la fusta per al Nàpols.

Osimhen ha fet el 2-0 al minut 33 quan ha disparat amb força al torn i ha superat el porter del Sassuolo Andrea Consigli al seu pal proper.

Ara Osimhen ha marcat en set partits seguits de la Sèrie A amb el Nàpols, que només intenta ser campió d'Itàlia per tercera vegada i per primera vegada des de la temporada 1989-90.

Els visitants van pensar que havien afegit un tercer gol en el temps de descompte mitjançant Giovanni Simeone, però es va descartar després que una comprovació de l'assistent de vídeo va mostrar que hi havia fora de joc.

El Nàpols només ha perdut un partit de lliga durant tota la temporada i té 62 punts en 23 partits, amb l'Inter de Milà, segon classificat, amb 44 punts.

L'Inter té un partit entre mans, que jugarà dissabte quan entretingui l'Udinese a San Siro.

El Nàpols va acabar per davant del Liverpool en el seu grup de la Lliga de Campions i juga dimarts fora a l'Eintracht Frankfurt el partit d'anada dels vuitens de final.

Construeix una pista al teu pati del darrere per unir-te a aquest esport emocionant.Com adonar-se'n?LDK t'ajuda.LDK ofereix un servei únic, serveix l'equip complet per a la pista, com ara tanca, gespa artificial, porteries de futbol, ​​etc.

Shenzhen LDK Industrial Co., Ltdicom a producció i construcció professionals d'empreses d'estadis de gàbia, construïm un estadi de futbol gàbia professional que cobreix una àrea flexible, es pot personalitzar 3 persones, 5 persones, 7 persones, 11 persones i altres àrees de la mida del lloc, i es pot instal·lar fàcilment. instal·lat en qualsevol local interior i exterior.

Amb el principi de producció de "protecció del medi ambient, alta qualitat, bellesa, manteniment zero", la qualitat dels productes és la primera de la indústria, i els productes també són elogiats pels clients.Al mateix temps, molts clients "fans" sempre estan preocupats per la dinàmica de la nostra indústria, acompanyant-nos a créixer i avançar!