Notícies - UEFA Europa League – C Luo va oferir una assistència al Manchester United 1-0 en el segon play-off del grup de la Reial Societat

UEFA Europa League – C Luo va oferir una assistència al Manchester United 1-0 al segon play-off del grup de la Reial Societat

图片1

A primera hora del matí del 4 de novembre, hora de Pequín, a la sisena ronda del partit del Grup E de la Copa de la UEFA 2022/2023, la Reial Societat es va enfrontar a casa als "Diables Rojos" del Manchester United.Després de la primera part, C Luo va assistir a Gana Joe, de 18 anys, per trencar la porteria, després del qual els dos equips no van tenir cap èxit, el ManchesterUnitsVictòria fora de casa per 1-0 davant la Reial Societat, però a causa de la diferència de gols en el segon grup, no directament fora de la línia jugarà els play-off, la Reial Societat cap de grup per passar a la fase eliminatòria.
Manchester United 9 partits invicte en un bon estat C Luo assisteix + 70 metres enrere per perseguir el cor de la lluita per la victòria no morirà

En l'etapa inicial, la Reial Societat va llançar una cursa d'alta pressió, només 30 segons la Reial Societat va atacar prop de l'àrea de penal del United, la creu esquerra de Martin va sortir directament de la línia de fons.Al minut 5 la Reial Societat s'ha avançat pel mig, Merino ha passat directament per darrere de Fernandes introduït a l'àrea amb l'esquerra desviat.Al minut 8 el United finalment va tenir l'oportunitat d'atacar a prop de l'àrea de la Reial Societat, Luke Shaw va agafar l'àrea, C Luo es va recolzar a l'esquena del defensor per agafar la pilota va ser posada, l'àrbitre no va dir res.

Al minut 16, l'empat es va trencar, la passada llarga de De Gea al darrere del United va trobar amb precisió el costat dret de la tarifa B, aquest últim cop de cap al centre, C Luo va agafar la pilota i va llançar un precís peu dret directe, de 18 anys. -el jove Ganacho al llarg de la banda esquerra del davanter ràpid, va aconseguir la pilota a l'àrea amb el peu esquerre apunyalat.Ghanacho va marcar el seu primer gol de la temporada per donar al Manchester United un avantatge d'1-0 com a visitant.

Al minut 20, la Reial Societat ha atacat des de la banda esquerra del camp, Merino ha agafat la pilota i ha disparat des del centre, però el defensa ha bloquejat el xut.Al minut 26, el Manchester United ha agafat la pilota des del mig del camp, B fee ha agafat la pilota al mig del camp i ha enviat una passada en diagonal a la banda esquerra de la defensa.Al minut 31, el migcampista de la Reial Societat, Martin, de 19 anys, ha intentat un xut des de la llunyania desviat.Al minut 40, el Manchester United va abocar la pilota contínuament al fons del camp, el taló de Ghanacho va colpejar la pilota al mig del camp i es va trencar, Martin va posar la pilota al mig i va colpejar la porteria sense amenaçar sota la interferència de Casemiro.

Al minut 41, Lisandro va enviar una passada llarga de més de 70 metres al fons del camp per jugar al darrere, C Luo davanter d'alta velocitat obligant al central de la Reial Societat Pacheco va fallar el despatx, C Luo única oportunitat per enfrontar-se al porter atacant C. Luo va triar fer un tir lleugerament alt.Al minut 43, la Reial Societat ha atacat després d'un encertat contra-robatori davant del camp, i l'asistida Grosabel ha estat bloquejada per De Gea davant de l'àrea.

A la segona part, al minut 47, la Reial Societat ha creuat la pilota des de la banda esquerra, i la rematada de cap des del mig del camp s'ha posat massa amunt per interferència de Thurrott.Al minut 58, el Manchester United va fer un ajust i va substituir Rashford per Van Der Beek, que va ser mediocre en l'atac.La rematada de cap de Fernandes ha passat per sobre de la porteria.

Al minut 70, la Reial Societat ha llançat la pilota a l'àrea des de la banda esquerra del camp, i Fernandes ha disparat alt des de dins de l'àrea després que la rematada de cap s'hagi desviat.Al minut 76, Rashford ha estat tallat al mig del camp i Thurrott ha avançat amb la pilota i ha disparat alt.Al minut 79, Thurrott va disparar baix i desviat des de la línia de l'àrea.

Després d'això, el Manchester United va continuar penjant la pilota cap a l'àrea de la Reial Societat, però mai va poder agafar un cop de cap.Tot el partit va acabar amb el Manchester United guanyant a la Reial Societat per 1-0 fora de casa, però per la diferència de gols que ocupa el segon classificat del grup, no sortirà directament del grup i jugarà un playoff a dues jornades amb el tercer grup. de la Lliga de Campions.

Alineacions d'ambdós bàndols

Manchester United (4-2-3-1): 1-De Gea/20-Dalot, 2-Lindelof (58 min 39-McTominay), 6-Lisandro, 23-Luxhau/14-Eriksen (81 min 17-Fred) , 18-Casemiro/34-Van Der Beek (58 min 10-Rashford), quota 8-B, 49-Ganacho (81 min 5-Maguire ) / 7-Cro

Reial Societat (4-4-2): 1-Remiro/18-Grosabel (58 min. 6-Erustrado), 24-Lenormand, 20-Pacheco, 15-Diogo Rico/3-Zubimendy, 8-Merino, 23-Bryce Mendes (81 min. 5-Suverdia), 42-Martin (58 min. 17-Navarro) / 19-Serote, 9- Carlos Fernandez (71 min 16-Guevara)

图片2

Es poden trobar productes similars a Shenzhen LDK Industrial Co., Ltdicom a producció i construcció professionals d'empreses d'estadis de gàbia, construïm un estadi de futbol gàbia professional que cobreix una àrea flexible, es pot personalitzar 3 persones, 5 persones, 7 persones, 11 persones i altres àrees de la mida del lloc, i es pot instal·lar fàcilment. instal·lat en qualsevol local interior i exterior.

Amb el principi de producció de "protecció del medi ambient, alta qualitat, bellesa, manteniment zero", la qualitat dels productes és la primera de la indústria, i els productes també són elogiats pels clients.Al mateix temps, molts clients "fans" sempre estan preocupats per la dinàmica de la nostra indústria, acompanyant-nos a créixer i avançar!

Porteria de futbol

图片3 图片4 图片5 图片6

Seient de reproductor portàtil de luxe

图片7 图片8 图片9

图片10 图片11 图片12

Les teves preguntes més importants

(1) Teniu un departament d'R+D, si us plau?
Sí, tot el personal del departament té més de 5 anys d'experiència.Per a tots els clients OEM i ODM, oferim un servei de disseny gratuït si cal.

(2) Quin és el servei postvenda, si us plau?
Respon en 24 hores, 12 mesos de garantia i temps de servei fins a 10 anys.

(3) Quin és el termini de lliurament, si us plau?
Normalment són de 7 a 10 dies per a mostres, de 20 a 30 dies per a la producció en massa i això varia segons les estacions.

(4) Ens podeu organitzar l'enviament, si us plau?
Sí, per mar, per aire o per express, tenim un equip professional de vendes i enviament per oferir el millor i ràpid servei.

(5) Podríeu imprimir el nostre logotip, si us plau?