Nyheder - 2023 Zhuhai WTA Super Elite-turnering

2023 Zhuhai WTA Super Elite-turnering

Den 29. oktober, Beijing-tid, lancerede Zhuhai WTA Super Elite-turneringen 2023 kvindesingle-finalekonkurrencen.Den kinesiske spiller Zheng Qinwen formåede ikke at fastholde en 4-2-føring i første sæt og missede tre punkter i tiebreakeren;Andet sæt startede med en spildt 0-2 fordel og endte i en voldsom kamp på 2 timer og 51 minutter, hvor man tabte 6 (11) -7/6 (4) -7 til den brasilianske spiller Maya.Damesinglens sejrsrække på 8 kampe blev afsluttet, og Zheng Qinwen sluttede sæsonen med en andenplads og rangerede blandt de 15 bedste i verden.

图片1

Den brasilianske spiller Maya opnåede på den anden side en sejrsrække på 8 kampe mod kinesiske spillere, idet hun vandt det højeste niveau i kvindesingle-mesterskabet i sin karriere, og også det tredje mesterskab i sin karriere i tour-single.Senere vil Maya også konkurrere i damedouble-begivenheder og samarbejde med Kudemetova for at stræbe efter at blive den dobbelte konge i Zhuhai.

 

图片2

 

 

 

Som det er velkendt, har store sportsbegivenheder meget strenge produktkvalitetskrav til sportsudstyr.LDK har altid opretholdt en ansvarlig holdning over for kunderne, strengt kontrolleret produktkvalitet og produceret produkter i overensstemmelse med konkurrencekrav. For eksempel vores tennisudstyr: tennis indlægog tennisnet.

Vi har Ingroundtennis post, fast tennispost, flytte tennispost. Lad mig fokusere på at introducere vores LDK301320.Det er en konkurrence bærbar tennispost.Denne tennisstolpe kommer med hjul for nem bevægelse.Materialet er 80x80x3 firkantrør af højkvalitets aluminium. Det har elektrostatisk epoxy pulverbelægning, som er miljøvenlig, syrefast og fugtsikker.

图片3 图片4

Vores tennisnet på konkurrenceniveau er lavet af højkvalitets HDPE+PVC-materiale med bedst sælgende maskestørrelser på 40x40 mm og 43x43 mm og tråddiameter på 3,0 mm.Fordelen er, at den er manuelt vævet på toppen af ​​nettet og forstærket. Vores standardstørrelse er 12700x1070 mm, og vi accepterer tilpasning. Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte os.

图片

 

Nøgleord: tennisnet, pickleball-net, padeltennisnet, paddle-tennisnet, tennisnetstolpe

 

  • Tidligere:
  • Næste:

  • Forlægger:
    Indlægstid: 03-november 2023