Nyheder - Kinesisk Superliga - Wu Lei, Zhang Linpeng og Vargas ydede bidrag, Haigang scorede 4 mål og blev blæst 3-1 Henan

Kinesisk Superliga – Wu Lei, Zhang Linpeng og Vargas bidrog, Haigang scorede 4 mål og blev blæst 3-1 Henan

Klokken 20.00 den 30. marts blev kampen mellem Shanghai Haigang og Henan Club Jiuzu Dukang i tredje runde af den kinesiske superliga 2024 afholdt på Shanghai SAIC Pudong Football Stadium.Til sidst vandt Shanghai Harbour 3-1.I det 56. minut scorede Wu Lei det første mål med et supplerende skud;i det 84. minut udlignede Kovich med et hovedstød;i det 89. minut scorede Zhang Linpeng med et hovedstød;i det 7. minut af stoppetiden slog Vargas sejren.Derudover scorede Wu Lei (2 gange), Yang Shiyuan og Wang Shenchao 4 mål og blev alle kaldt offside.Shanghai Harbour har vundet 2 kampe i træk på hjemmebane.I de første 3 runder har den 2 sejre og 1 uafgjort, hvilket samler 7 point.I den kinesiske Superligas historie har den vundet alle 8 hjemmekampe mod sine modstandere.Henan-klubben Jiuzu Dukang var sejrsløs i de første 3 runder, med 2 uafgjorte og 1 tab, og akkumulerede 2 point.

图片1

I de første to runder af den kinesiske Superliga blev Shanghai Haigang nummer 4 med 1 sejr, 1 uafgjort og 4 point, mens Henan Club Jiuzu Dukang blev nummer 11 med 2 point og 2 uafgjorte træk.Shanghai Harbour og Henan-klubben Jiuzu Dukang har mødt hinanden 16 gange i den kinesiske Superliga, hvor Shanghai Harbour har 11 sejre, 1 uafgjort og 4 tab.Shanghai Harbour Chinese Super League spillede mod Henan-klubben Jiuzu Dukang 7 gange på hjemmebane, og Shanghai Harbour vandt alle.Sammenlignet med den foregående runde roterede Shanghai Haigangs Bao Shimeng, Citardini, Yang Shiyuan og Lu Wenjun Wang Shenchao, Rusa, Xu Xin og Liu Zhurun ​​i startopstillingen, mens Liu Yixin, Huang Ruifeng og Huang Zichang fra Henan Clubs vinforfader Du Kang roterede Liu Bin, Wang Shangyuan og Yang Yilin.

Vidunderligt øjeblik

I det 11. minut vendte Wu Lei sig om og volleyede bolden fra forsiden af ​​straffesparksfeltet, men det var offside, og målet var ugyldigt.

I det 13. minut trådte Achim Peng frem fra venstre side af straffesparksfeltet og hoppede af ydersiden af ​​vristen på hans venstre fod.Bolden ramte ydersiden af ​​venstre stolpe og sprang ud af grundlinjen, men den var også offside.

I det 31. minut justerede Vargas sin venstre fod i toppen af ​​buen og skød rasende.Xu Jiamin konfiskerede let bolden.

I det 38. minut skød Yang Shiyuan bolden fra højre hjørne af straffesparksfeltet, men den var offside.

I det 42. minut skubbede Kovich et skud fra midten af ​​straffesparksfeltet, og Yan Junling reddede på magisk vis bolden.

I det 43. minut sendte Nasario et hjørnespark fra venstre, og Maidana headede bolden ind over midten.

I det første minut af pausetiden skød Yang Shiyuan et langskud fra toppen af ​​buen, og Xu Jiamin fangede bolden.

I det 47. minut udflankerede Wu Lei bolden midt i straffesparksfeltet og scorede, men det var offside, og målet var ugyldigt.

I det 54. minut sendte Nazario et frispark fra venstre ind i straffesparksfeltet.Kovics hovedstød fra venstre side af straffesparksfeltet gik over overliggeren.

图片2

I det 56. minut lavede Xu Jiamin en fejl med et stort spark i straffesparksfeltet.Feng Jins skud fra højre side af straffesparksfeltet blev reddet af Xu Jiamin.Wu Lei faldt til jorden i straffesparksfeltet og fejede bolden ind. Wu Lei scorede sit tredje mål i den kinesiske Superliga i denne sæson, og Shanghai Haigang førte 1-0!

I det 59. minut var Nasarios frispark fra 25 meters afstand for på mål, og Yan Junling konfiskerede bolden.

I det 65. minut affyrede Vargas en volley fra højre side af toppen af ​​buen, og bolden missede lidt den højre stolpe.

I det 70. minut vendte Wang Shen om og skød fra det lille straffesparksfelt.Bolden ramte Liu Yixin og fløj i mål.Wang Shen overgik dog bolden først, og målet var ugyldigt.

图片3

图片4

I det 84. minut afleverede Nazario et hjørnespark fra højre.Kovic sprang højt fra stregen i det lille straffesparksfelt og slog Jiang Guangtai og headede bolden ned i det nederste venstre hjørne af målet.Henan Club Jiuzu Dukang udlignede til 1-1!

I det 89. minut passerede Vargas et hjørnespark fra venstre, Zhang Linpeng ramte venstre side af det lille straffesparksfelt og scorede, Shanghai Haigang førte 2-1!

图片

图片

I det 7. minut af stoppetiden sendte Oscar et hjørnespark fra højre.Kovic headede bolden fra midten af ​​straffesparksfeltet.Vargas stoppede bolden i venstre side af buen og volleyede ind i det nærmeste hjørne.Shanghai Harbour dræbte scoringen, 3-1!

Til sidst besejrede Shanghai Harbour Henan Club Jiuzu Dukang 3-1 på hjemmebane.

[Opstilling af begge sider]

Shanghai Havn (4231): 1-Yan Junling;31-Bao Shimeng (53'4-Wang Shenchao), 3-Jiang Guangtai, 5-Zhang Linpeng, 19-Wang Zhen'ao;18-Citadini, 20-Yang Shiyuan (79'9) -Gustavo);11-Lv Wenjun (64'8-Oscar), 10-Vargas, 27-Feng Jin (80'17-Shen Zigui);7-Wu Lei (80'16-Xu Xin);

Udskiftere spiller ikke: 2-Li Ang, 12-Chen Wei, 13-Wei Zhen, 14-Li Shenglong, 37-Chen Xuhuang, 41-Liang Kun, 45-Liu Xiaolong

Henan Club Liquor Dukang (442): 26-Xu Jiamin;2-Liu Yixin, 36-Maidana, 24-Li Songyi, 13-Xu Haofeng;11-Achim Peng (74'7-Zhong Yihao), 8-Denic, 22-Huang Ruifeng (73'6-Wang Shangyuan), 10-Huang Zichang (64'19-Yang Yilin);40-Nazario (90+2'9-Feng Boyuan), 20-Kovic;

Udskiftere, der ikke spiller: 1-Shi Chenglong, 3-Zhou Yuande, 16-Yang Kuo, 17-Wang Jinshuai, 21-Chen Keqiang, 23-Ke Zhao, 27-Niu Ziyi, 32-Li Tenglong

图片7

Lignende produkter kan findes i Shenzhen LDK Industrial Co., LtdjegSom professionel produktion og konstruktion af burstadion-virksomheder, bygger vi professionelt bur-fodboldstadion, der dækker et fleksibelt område, kan tilpasse 3 personer, 5 personer, 7 personer, 11 personer og andre områder af størrelsen af ​​stedet, og nem installation, kan være installeret i alle indendørs og udendørs spillesteder.

Med produktionsprincippet om "miljøbeskyttelse, høj kvalitet, skønhed, nul vedligeholdelse" er kvaliteten af ​​produkterne den første i branchen, og produkterne bliver også rost af kunderne.Samtidig er mange kunders "fans" altid bekymrede over vores industris dynamik, hvilket ledsager os for at vokse og gøre fremskridt!

Fodbold mål

图片11

Luksus bærbart spillersæde

billede 12

Dine vigtigste spørgsmål

(1)Har du en R&D-afdeling?
Ja, alle medarbejdere i afdelingen har mere end 5 års erfaring.For alle OEM- og ODM-kunder tilbyder vi gratis designservice, hvis det er nødvendigt.

(2) Hvad er eftersalgsservicen venligst?
Svar inden for 24 timer, 12 måneders garanti og servicetid op til 10 år.

(3) Hvad er leveringstiden venligst?
Normalt er det 7-10 dage for prøver, 20-30 dage for masseproduktion, og dette varierer med årstiden.

(4) Kan du arrangere forsendelsen for os venligst?
Ja, til søs, i luften eller med ekspres, vi har et professionelt salgs- og forsendelsesteam til at tilbyde den bedste og hurtige service.

(5) Kan du venligst udskrive vores logo?