Nyheder - Cristiano Ronaldo vender tilbage til Manchester United-truppen med 701. karrieremål

Cristiano Ronaldo vender tilbage til Manchester Uniteds trup med 701. karrieremål

图片1

 

Cristiano Ronaldo markerede sin tilbagevenden til Manchester United med sit 701. karrieremål for at sikre en komfortabel Europa League-sejr over Sheriff Tiraspol på Old Trafford.

 

Som straf for at nægte at erstatte Tottenham for otte dage siden, blev han suspenderet for sidste weekends tur til Chelsea.Det så ud til, at Ronaldo var bestemt til ikke at score, efter manager Erik ten Hag gav ham en fast rolle.

 

Men med ni minutter igen satte den portugisiske storspiller hovedet på et indlæg fra Bruno Fernandes.Sheriff-keeper Maxym Koval lavede en snæver redning, men da bolden fløj ud, skyndte Ronaldo sig til Uniteds største sejr i sæsonen og forlængede deres ubesejrede række til syv kampe i alle turneringer.

 

Det var en positiv afslutning på en hård uge for den femdobbelte Ballon D'Or-vinder.

 

"Han fortsatte, og holdet blev ved med at placere ham i den rigtige position," sagde Ten Hag.»Han blev ved med at placere sig selv i den rigtige position.Han gav ikke op, og det tror jeg, han har gjort gennem hele sin karriere, og i sidste ende fik han sin belønning for det.”

 

For United har han arrangeret et Europa League-gruppeplay-off med Real Sociedad i Spanien i næste uge, hvor Premier League-holdet skal hævne deres førstedagsnederlag - og vinde med to mål i processen - for at dominere gruppen og lukke en spil undgå – det kunne stille dem op mod de europæiske sværvægtere Barcelona, ​​Juventus eller Atletico Madrid.

 

Diogo Dalot bragte værterne på rette spor med et hovedstød ind i Christian Eriksens hjørnestolpe et minut før pausen.

Ronaldo får til sidst ret

图片2

 

Problemet med at måle en negativ reaktion på Ronaldo stammer fra det faktum, at når fans råber hans berømte "Siuu", lyder det meget som buh.

 

Da portugiserens navn blev læst op lige før kick-off var der helt sikkert en uopmuntrende larm, og det bedste, der kan siges, er, at reaktionerne var blandede.

 

Sandheden er, at Ronaldo i en alder af 37 har kæmpet for at få indflydelse i denne sæson.

 

Hans bedste chance i første halvleg kom, da Bruno Fernandes headede ham ind i feltet.Normalt ville rygstiksfinishen have fundet det nederste hjørne.Denne gang gik det direkte til målmand Koval.

 

Der var et gisp af forventning tidligt i anden halvleg, da Ronaldo, som han havde gjort så mange gange i sin karriere, trådte til venstre for at give plads til et skud fra kanten af ​​feltet.

 

Hele stadion ventede på, at nettet skulle svulme op.I stedet fløj skuddet væk, til Ronaldos store vantro.Han fandt hurtigt nettet med en volley, der med rette blev dømt offside.Inden for få sekunder rullede en støttesang af "Viva Ronaldo" hen over gulvet.

 

Det markerede et vendepunkt fra stadion.Ronaldos mål vakte jubel, selvom kampen blev vundet.Og støjen fra tunnelområdet, da han kom til omklædningsrummet efter slutfløjt, var meget positiv.

 

Til sport har det normalt brug for et produkt af højere kvalitet, hvis du ønsker en bedre spilleoplevelse.Overvej din efterspørgsel, nedenfor er vores fodboldmål af høj kvalitet og kunstgræs til din reference.Hvis du har nogen efterspørgsel, er du velkommen til at fortælle os det.

 

LDK Fodbold Mål

 图片3

 

 

LDK Kunstgræs af høj kvalitet

图片4

图片

图片

 

 

 

 

 

 

  • Tidligere:
  • Næste:

  • Forlægger:
    Indlægstid: 28. oktober 2022