Nyheder - Kender du den nødvendige betingelse for at være dunkmester?

Kender du den nødvendige betingelse for at være dunkmester?

Som titlen siger, kender du den nødvendige betingelse for at være en dunk-mester?Måske vil nogle af jer sige det store lodrette spring, du skal have, eller god til at hoppe og dunke.

u=2295036226,3297269686&fm=26&gp=0

Faktisk er en topklasse basketballkurv, som kan støtte dig til at gøre dunk, den nødvendige betingelse.Så behøver du ikke bekymre dig om noget, som "Måske vil jeg brække fælgen ned" eller "Bliver glasset med bagpladen i stykker?”og så videre... Det eneste du bør bekymre dig om er at dunke lige nu.

timg (1)

Og dette, vores LDK'erStjerneaf basketballkurve er LDK1004 den bedste støtte til at hjælpe dig med at lave dunk-shottet.

LDK1004-basketball mål3

Professionel.Bøjlebagpladen er lavet af certificeret sikkerhedshærdet glas, og basketballmålet og -nettet er ægte gymnastiksal-kvalitet.Materialet i bøjlen er højkvalitets stål med 100 mm tykkelse, højkvalitets polstring, det er høj styrke, egnet til enhver konkurrence, hver slum dunk.

LDK1004-basketballmål6

Holdbarhed.Bøjleoverfladen er elektrostatisk epoxypulvermaling.Det er miljøbeskyttelse og anti-syre, anti-våd;Også beskyttelseshylsteret på bagpladen er international standard med super holdbar polyurethan polstring.I modsætning til andre fabrikkers fremstilling, kan den bruges i lang tid.

LDK1004-basketball goal5jpg

Transportabel.Basketkurven er indbygget med 4 hjul, så den nemt kan flyttes.Vores bøjle kan også foldes sammen (manuel hydraulisk), det er meget praktisk til opbevaring.

LDK1004-basketballmål7

Sikkerhed.Brillestykkerne flækker ikke af, hvis bagpladen er i stykker, og basketballstativet er fuldt polstret for maksimal sikkerhed, så du kan gå i slumkvarteret uden bekymringer.

Så...Hvad med at tage dit første skridt til at blive en dunk-mester?

  • Tidligere:
  • Næste:

  • Forlægger:
    Indlægstid: 11. oktober 2019