Nyheder - Saudi-Arabien overrasker Lionel Messis Argentina i en af ​​de største forstyrrelser i VM-historien

图片2

Lusail, QatarCNN

Saudi-Arabien producerede en af ​​de største forstyrrelser i VM-historien tirsdag, da de slogLionel MessisArgentina 2-1 på et forbløffende tidspunktGruppe C kamp.

Mange havde forventet, at det sydamerikanske hold, der var nummer tre i verden, ubesejret i tre år og blandt favoritterne til at vinde turneringen, ville feje sin modstander til side, rangeret 48 pladser under det på verdensranglisten.

Al snakken før kampen fokuserede på Messi, en af ​​de bedste spillere nogensinde, der spiller i det, der sandsynligvis bliver hans sidste VM.Den argentinske anfører scorede et tidligt straffespark for at bringe sit hold i føringen, men to mål i anden halvleg fra Saleh Al-Shehri og Salem Al Dawsari vendte kampen på hovedet.

De tusindvis af saudiske fans inde på Lusail Stadium kunne ikke tro, hvad de så, da de fejrede deres uventede sejr.

Sådan et comeback havde ikke set ud til at være muligt i store dele af kampen.Argentina kontrollerede spillet efter at have taget føringen, men uanset hvad den saudiske leder, Hervé Renard sagde i pausen, virkede det.Hans hold kom ud med en nyfundet overbevisning og stod tå-til-tå med Argentinas verdensklassehold.

图片1

Saudi-Arabiens spillere fejrer deres choksejr.

Al Dawsaris utrolige vinder fra distancen – og efterfølgende akrobatisk fejring – vil blive et af øjeblikke i dette eller et hvilket som helst VM og uden tvivl, med tiden, et 'jeg-var-der'-øjeblik for fans.

Da fuldtiden nærmede sig, jublede fans hver tackling og redde, som om de var mål, og da kampen faktisk sluttede, reagerede Saudi-Arabiens fans med vanvid.

Begge sæt spillere sank på knæ, af vantro og udmattelse.Messi, som så mange var kommet og se spille, så forvirret ud, da han gik afsted med saudiske fans, der ironisk jublede over hans navn.

Ifølge sportsdatagruppen Gracenote, som er en Nielsen-virksomhed, var tirsdagens resultat den største forstyrrelse i konkurrencens historie.

"Den mest overraskende VM-sejr nogensinde ifølge Gracenote var USA's sejr over England i 1950 med en 9,5% chance for sejr for det amerikanske hold, men Saudi-Arabiens chance for sejr i dag blev anslået til 8,7%, så overtager som nummer et," den sagde i en erklæring.

Så meget som dette var en historisk sejr for Saudi-Arabien, var det et ydmygende nederlag for Argentina, der kapitulerede på den største scene.

Saudiske spillere smilede og lo sammen med journalister, da de forlod stadion, en skarp kontrast til det argentinske hold, der gik med hovedet ned på holdbussen.Messi var en af ​​de få, der stoppede op og talte med journalister og stoppede endda for at tage billeder.

图片4

Saudi-Arabiens spillere fejrer deres sejr over Argentina tirsdag den 22. november. 2-1 resultatet eren af ​​de største forstyrrelser i VM-historien.

Fodboldspillernes vidunderlige præstation er spændende, så vil du have det samme fodboldudstyrsomspillere?

Hvis du vil, kan vi tilbyde dem til dig.