Nyheder - UEFA Europa League – C Luo tilbød en assist Manchester United 1-0 Real Sociedad gruppes andet slutspil

UEFA Europa League – C Luo tilbød en assist Manchester United 1-0 Real Sociedad gruppe andet slutspil

图片1

Tidligt om morgenen den 4. november, Beijing-tid, i sjette runde af 2022/2023 UEFA Cup Gruppe E-kampen, mødte Real Sociedad de "Røde Djævle" Manchester United på hjemmebane.Efter første halvleg assisterede C Luo 18-årige Gana Joe til at bryde igennem målet, hvorefter begge hold ikke havde nogen succes, ManchesterForenetude 1-0 sejr over Real Sociedad, men på grund af målforskellen i den anden gruppe, ikke direkte ud af linjen vil spille play-offs, Real Sociedad toppen af ​​gruppen for at gå videre til knockout-fasen.
Manchester United 9 kampe ubesejret til en god tilstand C Luo assisterer + 70 meter tilbage for at jage hjertet af kampen om sejren vil ikke dø

I åbningsfasen lancerede Real Sociedad et højtryksrush, kun 30 sekunder angreb Real Sociedad nær Uniteds straffesparksfelt, Martins venstre kryds fløj lige ud af bundlinjen.I det 5. minut rykkede Real Sociedad frem i midten, Merino passerede direkte bag Fernandes indsat i feltet venstrebenet skud afbøjet.I det 8. minut havde United endelig en chance for at angribe i nærheden af ​​Real Sociedad-boksen, Luke Shaw valgte kassen, C Luo lænede sig op på ryggen af ​​forsvarsspilleren for at tage bolden blev lagt ned, dommeren sagde ikke noget.

I det 16. minut blev dødvandet brudt, United backfield baglæns De Gea lang aflevering fandt præcis den rigtige side af B-fee, sidstnævnte header til midten, C Luo fik bolden og lancerede en præcis højre fod direkte, 18-årig -gamle unge Ganacho langs venstre side af den hurtige forward, fik stukket bolden ind i kassen venstre fod.Ghanacho scorede sit første mål i sæsonen for at give Manchester United en 1-0-føring på udebane.

I det 20. minut angreb Real Sociedad fra venstre side af banen, Merino tog bolden og skød fra midten, men forsvarsspilleren fik blokeret skuddet.I det 26. minut tog Manchester United bolden fra midtbanen, B fee fik bolden midt på banen og sendte en diagonal aflevering til venstre side af forsvaret.I det 31. minut forsøgte Real Sociedad-midtbanespilleren, 19-årige Martin, et skud fra lang afstand, der var bred.I det 40. minut hældte Manchester United løbende bolden bagerst i feltet, Ghanachos hæl bankede bolden i midten af ​​feltet og blev brudt, Martin fik bolden på midten og ramte målet uden at true under indblanding af Casemiro.

I det 41. minut sendte Lisandro en lang aflevering på mere end 70 meter bagerst i feltet for at spille bagud, C Luo højhastigheds fremad tvang Real Sociedad midterforsvar Pacheco glip af clearingen, C Luo enkelt chance for at møde den angribende målmand C Luo valgte at vælge et skud lidt højt.I det 43. minut angreb Real Sociedad efter et vellykket kontrarøveri foran feltet, og den assisterede Grosabel blev blokeret af De Gea foran feltet.

I anden halvleg, i det 47. minut, lagde Real Sociedad bolden ind fra venstre side, og hovedstødet fra midten af ​​feltet var for højt under indblanding fra Thurrott.I det 58. minut lavede Manchester United en justering og erstattede Rashford med Van Der Beek, som var middelmådig i angrebsenden.Fernandes' hovedstød gik over målet.

I det 70. minut kastede Real Sociedad bolden i kassen fra venstre side af banen, og Fernandes skød højt inde fra feltet, efter at hovedstødet blev slået tilbage.I det 76. minut blev Rashford skåret af midt på banen, og Thurrott rykkede frem med bolden og skød højt.I det 79. minut skød Thurrott lavt og bredt fra kasselinjen.

Herefter blev Manchester United ved med at hænge bolden mod Real Sociedads felt, men kunne aldrig få fat i et hovedstød.Hele kampen endte med, at Manchester United slog Real Sociedad 1-0 på udebane, men på grund af målforskellen på andenpladsen i gruppen, vil de ikke være direkte ude af gruppen og spille en to-runders playoff med den tredje gruppe. af Champions League.

Opstillinger fra begge sider

Manchester United (4-2-3-1): 1-De Gea/20-Dalot, 2-Lindelof (58 min. 39-McTominay), 6-Lisandro, 23-Luxhau/14-Eriksen (81 min. 17-Fred) , 18-Casemiro/34-Van Der Beek (58 min. 10-Rashford), 8-B gebyr, 49-Ganacho (81 min. 5-Maguire) / 7-Cro

Real Sociedad (4-4-2): 1-Remiro/18-Grosabel (58 min. 6-Erustrado), 24-Lenormand, 20-Pacheco, 15-Diogo Rico/3-Zubimendy, 8-Merino, 23-Bryce Mendes (81 min. 5-Suverdia), 42-Martin (58 min. 17-Navarro) / 19-Serote, 9- Carlos Fernandez (71 min. 16-Guevara)

图片2

Lignende produkter kan findes i Shenzhen LDK Industrial Co., LtdjegSom professionel produktion og konstruktion af burstadion-virksomheder, bygger vi professionelt bur-fodboldstadion, der dækker et fleksibelt område, kan tilpasse 3 personer, 5 personer, 7 personer, 11 personer og andre områder af størrelsen af ​​stedet, og nem installation, kan være installeret i alle indendørs og udendørs spillesteder.

Med produktionsprincippet om "miljøbeskyttelse, høj kvalitet, skønhed, nul vedligeholdelse" er kvaliteten af ​​produkterne den første i branchen, og produkterne bliver også rost af kunderne.Samtidig er mange kunders "fans" altid bekymrede over vores industris dynamik, hvilket ledsager os for at vokse og gøre fremskridt!