Albisteak - Txinako Super Liga - Wu Lei, Zhang Linpeng eta Vargasek ekarpenak egin zituzten, Haigangek 4 gol sartu zituen eta Henan 3-1 bota zuen

Txinako Super Liga - Wu Lei, Zhang Linpeng eta Vargasek ekarpenak egin zituzten, Haigangek 4 gol sartu zituen eta Henan 3-1 bota zuen.

Martxoaren 30eko 20:00etan, Shanghai Haigang eta Henan Club Jiuzu Dukang-en arteko partida 2024ko Txinako Super Ligako hirugarren itzulian ospatu zen Shanghaiko SAIC Pudong futbol zelaian.Azkenean, Shanghai Harbour-ek 3-1 irabazi zuen.56. minutuan, Wu Leik sartu zuen lehen gola jaurtiketa osagarri batekin;84. minutuan, Kovichek berdindu zuen burukada batekin;89. minutuan, Zhang Linpengek gola sartu du buruz burukada batekin;Atsedenaldiko 7. minutuan Vargasek zigilatu zuen garaipena.Horrez gain, Wu Lei (2 aldiz), Yang Shiyuan eta Wang Shenchaok 4 gol sartu zituzten eta jokoz kanpo deitu zituzten.Shanghai Harbour-ek 2 partida jarraian irabazi ditu etxean.Lehen 3 jardunaldietan, 2 garaipen eta berdinketa 1 ditu, 7 puntu pilatuz.Txinako Super Ligaren historian, etxeko 8 partidak irabazi ditu aurkarien aurka.Henan-eko Jiuzu Dukang klubak ez zuen irabazi lehen 3 jardunaldietan, 2 berdinketa eta 1 galduta, 2 puntu pilatuz.

图片1

Txinako Super Ligako lehen bi jardunaldietan, Shanghai Haigang 4. postuan sailkatu zen garaipen 1, berdinketa 1 eta 4 punturekin, eta Henan Club Jiuzu Dukang 11. postuan sailkatu zen 2 puntu eta 2 berdinketa jarraian.Shanghai Harbour eta Henan klub Jiuzu Dukang 16 aldiz elkartu dira Txinako Super Ligan, eta Shanghai Harbour-ek 11 garaipen, 1 berdinketa eta 4 galdu ditu.Shanghai Harbour Chinese Super League 7 aldiz jokatu zuen Henan klubaren Jiuzu Dukang taldearen aurka etxean, eta Shanghai Harbourek guztiak irabazi zituen.Aurreko txandarekin alderatuta, Shanghai Haigang-eko Bao Shimeng, Citardini, Yang Shiyuan eta Lu Wenjun-ek Wang Shenchao, Rusa, Xu Xin eta Liu Zhurun ​​txandakatu zituzten hasierako hamaikakoan, eta Henan Clubeko ardo-arbasoaren Liu Yixin, Huang Ruifeng eta Huang Zichang-ek Du Kang. Liu Bin, Wang Shangyuan eta Yang Yilin txandakatu ziren.

Momentu zoragarria

11. minutuan Wu Lei-k buelta eman eta boleaz jaurti du penalti area aurrean, baina jokoz kanpo zegoen eta gola baliogabea izan da.

13. minutuan, Achim Peng-ek aurrera egin zuen penalti areako ezkerretik eta ezkerreko oinaren kanpoaldetik errebotatu zuen.Baloiak ezkerreko zutoinaren kanpoaldetik jo eta errebotatu zuen oinarritik, baina jokoz kanpo ere izan zen.

31. minutuan, Vargasek ezker oina egokitu zuen arkuaren goialdean eta amorruz jaurti zuen.Xu Jiaminek erraz konfiskatu zuen baloia.

38. minutuan, Yang Shiyuanek penalti areako eskuineko izkinan jaurti zuen baloia, baina jokoz kanpo zegoen.

42. minutuan, Kovichek area erditik jaurtiketa bat bultzatu zuen, eta Yan Junlingek magiaz gorde zuen baloia.

43. minutuan, Nasariok korner jaurtiketa bat egin du ezkerretik, eta Maidanak buruz burukada erditik gora egin du.

Geldialdiko lehen minutuan, Yang Shiyuanek arkuaren goialdetik urruneko jaurtiketa bat egin zuen, eta Xu Jiaminek baloia harrapatu zuen.

47. minutuan, Wu Lei-k area erdian baloia alboka egin zuen eta gola sartu zuen, baina jokoz kanpo zegoen eta gola baliogabea izan zen.

54. minutuan, Nazariok ezkerretik egindako falta jaurtiketa bat areara sartu du.Kovicek penalti areako ezkerretik egindako burukada langa gainetik joan da.

图片2

56. minutuan Xu Jiaminek huts bat egin zuen penalti area barruko jaurtiketa handi batekin.Feng Jin-ek penalti areako eskuinetik egindako jaurtiketa Xu Jiaminek gorde zuen.Wu Lei lurrera erori zen penalti areaan eta baloia barrura sartu zuen. Wu Lei-k bere hirugarren gola sartu zuen Txinako Super Ligan denboraldi honetan eta Shanghai Haigangek 1-0 aurreratu zuen!

59. minutuan, Nasarioren falta jaurtiketa 25 metrotik oso ondo sartu zen eta Yan Junlingek baloia konfiskatu zuen.

65. minutuan, Vargasek bolea bat bota zuen arkuaren goiko eskuinetik, eta baloiak zertxobait huts egin zuen eskuineko zutoina.

70. minutuan, Wang Shenek buelta eman eta area txikitik jaurti zuen.Baloiak Liu Yixin jo zuen eta golera hegan egin zuen.Hala ere, Wang Shenek baloia gainditu zuen lehenik eta golak baliogabea izan zuen.

图片3

图片4

84. minutuan, Nazariok eskuinetik korner bat atera zuen.Kovicek area txikiko marratik gora egin zuen eta Jiang Guangtai irabazi zion eta buruz buruko atearen beheko ezkerreko izkinan sartu zuen.Henan Club Jiuzu Dukang-ek markagailua berdindu zuen, 1-1!

89. minutuan, Vargasek ezkerretik korner bat gainditu zuen, Zhang Linpengek penalti area txikiaren ezkerraldean jo eta gola sartu zuen, Shanghai Haigang 2-1 aurreratu zen!

图片5

图片6

Atsedenaldiko 7. minutuan, Oscarrek eskuinetik korner bat atera zuen.Kovicek buruz burukada area erditik.Vargasek baloia gelditu zuen arkuaren ezkerreko aldean eta bolea sartu zuen gertuko kornerra.Shanghai Harbour-ek markagailua hil zuen, 3-1!

Azkenean, Shanghai Harbour-ek 3-1 irabazi zion Henan Club Jiuzu Dukang etxean.

[Bi aldeen hamaikakoa]

Shanghaiko portua (4231): 1-Yan Junling;31-Bao Shimeng (53'4-Wang Shenchao), 3-Jiang Guangtai, 5-Zhang Linpeng, 19-Wang Zhen'ao;18-Citadini, 20-Yang Shiyuan (79'9) -Gustavo);11-Lv Wenjun (64'8-Oscar), 10-Vargas, 27-Feng Jin (80'17-Shen Zigui);7-Wu Lei (80'16-Xu Xin);

Ordezkoak ez dira jokatzen: 2-Li Ang, 12-Chen Wei, 13-Wei Zhen, 14-Li Shenglong, 37-Chen Xuhuang, 41-Liang Kun, 45-Liu Xiaolong

Henan Club Liquor Dukang (442): 26-Xu Jiamin;2-Liu Yixin, 36-Maidana, 24-Li Songyi, 13-Xu Haofeng;11-Achim Peng (74'7-Zhong Yihao), 8-Denic , 22-Huang Ruifeng (73'6-Wang Shangyuan), 10-Huang Zichang (64'19-Yang Yilin);40-Nazario (90+2'9-Feng Boyuan), 20-Kovic;

Ordezkoak ez dira jokatzen: 1-Shi Chenglong, 3-Zhou Yuande, 16-Yang Kuo, 17-Wang Jinshuai, 21-Chen Keqiang, 23-Ke Zhao, 27-Niu Ziyi, 32-Li Tenglong

图片7

Antzeko produktuak aurki daitezke Shenzhen LDK Industrial Co., Ltdikaiola-estadioen enpresen ekoizpen eta eraikuntza profesionala, kaiola-futbol-estadio profesionala eraikitzen dugu eremu malgu bat hartzen du, 3 pertsona, 5 pertsona, 7 pertsona, 11 pertsona eta aretoaren tamainako beste eremu batzuk pertsonaliza ditzake, eta instalazio erraza izan daiteke. barruko zein kanpoko edozein lokaletan instalatuta.

"Ingurugiroaren babesa, kalitate handia, edertasuna, zero mantentze-lanak" produkzio-printzipioarekin, produktuen kalitatea industrian lehena da, eta bezeroek ere goraipatzen dituzte produktuak.Aldi berean, bezero "zale" asko gure industriaren dinamikaz arduratzen dira beti, hazten eta aurrera egiten lagunduz!

Futbol Gola

图片11

Jokalari eramangarriko luxuzko eserlekua

图片12

Zure galdera garrantzitsuenak

(1)I+G sailik baduzu, mesedez?
Bai, saileko langile guztiak 5 urte baino gehiagoko esperientzia dute.OEM eta ODM bezeroentzat, doako diseinu zerbitzua eskaintzen dugu behar izanez gero.

(2) Zein da salmenta osteko zerbitzua, mesedez?
Erantzun 24 orduko epean, 12 hilabeteko bermea eta 10 urte arteko zerbitzu-epea.

(3) Zein da epea, mesedez?
Normalean 7-10 egun izaten dira laginak egiteko, 20-30 egunekoa ekoizpen masiborako eta hau urtaroen arabera aldatzen da.

(4) Antolatu al diguzu bidalketa mesedez?
Bai, itsasoz, airez edo express bidez, salmenta eta bidalketa talde profesionala dugu zerbitzu onena eta azkarra eskaintzeko.

(5) Gure logotipoa inprima dezakezu mesedez?