Berriak - Golden League Shanghai Station - CBA mailako konfrontazioa!YM-k Shanghaiko hondartza miatu zuen irabazteko!

Ekainaren 2an, Beijing-en, 3X3 Golden League Shanghai Station-ek azken jardunaldiko lehiaketari hasiera eman zion.Gizonezkoen saskibaloi finalean, YM-k berriro ere indar sendoa erakutsi zuen, Supreme Dragon Red Team taldea 21-15 irabazita eta Shanghaiko Sari Nagusia irabazi zuen.Final nazionalerako txartelak ere irabazi ditu!

Datuei dagokienez, Shangshi Longchuang Red Team Wang Xuefengek 3 puntu lortu zituen, Qu Yang 10 puntu, Qu Shuai 1 puntu, Wang Jiayi 1 puntu.YM taldeak Wang Zengjie 10 puntu, Gu Shengjie 2 puntu, Murphy 9 puntu.

Partida hasieran, Supreme Dragon taldeak puntu 1 lortu zuen.Baina YM taldeak berehala erantzun zuen, eta Wang Zengjiek jaurtiketa urruna egin zuen!Bi aldeak elkarri itsatsi ostean, YM taldeak jaurtiketa urruna egin eta berriro ireki zuten, 9-6 aurreratuz!

Qu Shuai Yuantouk ia 2 puntu lortu zituen benetako taldearentzat, eta Qu Yang-ek markagailua berdindu zuen!Lehenik eta behin, YM taldeak aurrerapen gogorra egin zuen, eta gero bi jaurtiketa luzeak ere, 15-10ek markagailua ireki zuten berriro!Shangshilong Chuanghong taldeak puntuak segitzen jarraitu zuen.Qu Yanglianen urruneko bi jaurtiketek aldea 3 puntura murriztu zuten behin, baina haien une gakoak aukera eman zioten YM taldeari, YMk segidan sartu zituen gola, eta azkenean 21-15 aldez aurretik.Lehiaketa, Shanghaiko txapelketa irabazi zuen!

Jakina, saskibaloi joko zoragarri bat saskibaloi postu profesional eta egonkor batekin oso lotuta dago!Adibidez, gure azken saskibaloi postu berria LDKtik:

LDK1025 Saskibaloi Kirol Ekipamendua Entrenamendurako saskibaloi uztai erregulagarriak