Berriak - Denboraldi berria Liga eta futbol-gola

Denboraldi berria Liga eta futbol gola

Denboraldi berria Liga etafutbolahelburua

Irailaren 18ko Pekingo orduko goizean goiz, Ligako denboraldi berriko bosgarren jardunaldian, partida nagusi bat jokatuko du Real Madrilek etxean Real Sociedaden aurka.Lehen zatian, Barenecchiak gola sartu zuen flash batekin, baina Kubo Jianying World Wave baliogabetzat jo zuen.Bigarren zatian, Balvedek markagailua berdindu zuen, eta Jos é luk erremontea egin zuen Real Madrili 2-1ekoa lortzen laguntzeko.60.000 Real Madrileko zalek ospatu zuten bertan.

图片1

Denboraldi berritik, Real Madrileko hainbat jokalari min hartuta daude.Zorionez, udako leihoan sartu den Bellinghamek taldea salbatu du jarraian, lau partidak jarraian irabazi eta Ligako sailkapeneko liderra 12 punturekin.Izar ingelesak 5 gol sartu ditu Ligako lehen lau partidetan, Cristiano Ronaldok sortutako miraria berdinduz.

Futbolaz ari garela, guztiok ezagutzen dugu futbol horihelburua a-ren osagai garrantzitsu bat dafutbol zelaia.Nola aukeratzen dugu futboleko gol egokia?

图片2

Lehenik eta behin, gure estadioaren tamaina zehaztu behar dugu.Jakina denez, futbol partidak 3vs3 sisteman, 5vs5 sisteman, 7vs7 sisteman eta 11vs11 sisteman banatzen dira. Futboleko golaren tamaina zehaztu behar dugu, tamainaren arabera.futbolazelaia edo futbol sistema.

Bigarrenik, futboleko gol bat aukeratzerakoan, arreta jarri haren materialei.Burdina eta altzairua herdoiltzeko joera dute eta pisu handia dute.Eta aluminiozko aleazioko futbol-gola arina da, erresistentzia handikoa eta ez da erraza herdoiltzen.

图片3

LDK-k futboleko ate asko ditu.Gure futboleko helburuak aluminiozko aleazio material gordinaz eginda daude.1. margo lerroak ditugu.Eguraldi txarrarekin ere, gure helburua oso-osorik dago oraindik. Mugikor bat ere badugu erraz mugitzeko.Futboleko golak ere pertsonaliza ditzakegu entrenamenduetarako. Gehiago jakin nahi baduzu, jar zaitez gurekin harremanetan.