Albisteak - UEFA Europa League - C Luok laguntza eskaini dio Manchester United 1-0 Real Sociedad taldearen bigarren kanporaketa

UEFA Europa League - C Luok laguntza eskaini zion Manchester United 1-0 Real Sociedad taldearen bigarren kanporaketa

图片1

Azaroaren 4ko goizean goiz, Pekingo ordua, 2022/2023 UEFA Kopako E Taldeko partidako seigarren jardunaldian, Real Sociedadek "Deabru Gorriak" Manchester United-i aurre egin zion etxean.Lehen zatiaren ostean, C Luok 18 urteko Gana Joeri lagundu zion gola apurtzeko, eta ondoren bi taldeek ez zuten arrakastarik izan, Manchesterrek.Batuakanpoan 1-0 garaipena Real Sociedaden aurka, baina bigarren multzoko gol aldea dela eta, ez zuzenean lerrotik kanpo play-offak jokatuko ditu, Real Sociedad multzoko lehen kanporaketara pasatzeko.
Manchester United 9 partida garaitu gabe egoera onean C Luo laguntzen + 70 metro atzera garaipenaren borrokaren bihotza atzetik ez da hilko

Hasierako fasean, Real Sociedadek presio handiko abiadura abiarazi zuen, 30 segundora soilik Real Sociedadek Unitedeko penaltiaren areatik gertu eraso zuen, Martin ezkerreko erdiraketa zuzenean hegan egin zuen beheko lerrotik.5. minutuan Real Sociedadek erdialdetik aurrera egin zuen, Merinok zuzenean Fernandesen atzetik pasa zuen area barruan sartuta ezkerreko jaurtiketa desbideratuta.8. minutuan Unitedek azkenean Real Sociedadeko aretotik gertu erasotzeko aukera izan zuen, Luke Shaw-ek koadroa jaso zuen, C Luo atzelariaren bizkarrean makurtu zen baloia eramateko, epaileak ez zuen ezer esan.

16. minutuan, blokeoa hautsi zen, United atzealdea atzerantz De Geak pase luzea zehaztasunez aurkitu zuen B kuotaren eskuineko aldea, azken burukada erdira, C Luok baloia lortu eta eskuineko oineko zuzen zehatza jaurti zuen, 18 urtekoa. -Ganacho gazte zaharrak aurrelari azkarraren ezkerraldean zehar, baloia areara sartu zuen ezker oinean labankadaz.Ghanachok bere denboraldiko lehen gola sartu zuen Manchester United-i kanpoan 1-0eko aldea emateko.

20. minutuan, Realak zelaiaren ezkerretik eraso egin zuen, Merinok baloia hartu eta erditik jaurti zuen, baina atzelariak jaurtiketa blokeatu zuen.26. minutuan, Manchester Unitedek baloia zelai erditik hartu zuen, B fee-k baloia zelai erdian lortu zuen eta defentsaren ezkerreko pase diagonal bat bidali zuen.31. minutuan, Real Sociedadeko erdilaria 19 urteko Martinek urrutiko jaurtiketa bat saiatu zuen kanpora aterata.40. minutuan, Manchester Unitedek baloia etengabe isurtzen zuen zelaiaren atzealdean, Ghanachoren orpoak baloia zelai erdian kolpatu eta hautsi egin zuen, Martinek baloia erditik sartu zuen eta gola jo zuen mehatxurik gabe, interferentziapean. Casemiro.

41. minutuan Lisandrok 70 metro baino gehiagoko pase luze bat bidali zuen zelaiaren atzealdera atzetik jokatzeko, C Luo abiadura handiko aurrelariak Real Sociedadeko erdiko atzelaria behartuz Pachecok sakea galdu zuen, C Luo C Luo erasoko atezainari aurre egiteko aukera bakarra C. Luok jaurtiketa apur bat altua hartzea aukeratu zuen.43. minutuan, Realak erasoa jo du zelai aurrean kontrako lapurreta arrakastatsu baten ostean, eta Grosabel lagundua blokeatu du De Geak area aurrean.

Bigarren zatian, 47. minutuan, Real Sociedadek baloia ezkerretik gurutzatu zuen, eta zelai erditik egindako burukada altuegia izan zen Thurrottek sartuta.58. minutuan, Manchester Unitedek moldaketa bat egin zuen eta Rashford ordezkatu zuen Van Der Beek-ekin, erasoko amaieran kaskarra izan zena.Fernandesen burukada atearen gainetik joan da.

70. minutuan, Realak baloia areara bota zuen ezkerreko zelaitik, eta Fernandesek area barrutik gora jaurti zuen buruz burukada atzera bota ostean.76. minutuan, Rashford zelai erdian moztu zuten eta Thurrottek baloiarekin aurrera egin zuen eta gora jaurti zuen.79. minutuan, Thurrottek gutxira jaurti du area marratik.

Horren ostean, Manchester Unitedek baloia zintzilik jarraitu zuen Real Sociedaden area aldera, baina ezin izan zuen burukadarik hartu.Partida osoa Manchester Unitedek Real Sociedad 1-0 irabazita etxetik kanpo amaitu zen, baina multzoko bigarren sailkatutako gol-aldea dela eta, ez dira zuzenean taldetik kanpo geratuko eta hirugarren taldearekin bi itzuliko kanporaketa jokatuko dute. Txapeldunen Ligakoa.

Bi aldeetako formazioak

Manchester United (4-2-3-1): 1-De Gea/20-Dalot, 2-Lindelof (58 min 39-McTominay), 6-Lisandro, 23-Luxhau/14-Eriksen (81 min 17-Fred) , 18-Casemiro/34-Van Der Beek (58 min 10-Rashford), 8-B kuota, 49-Ganacho (81 min 5-Maguire ) / 7-Cro

Real Sociedad (4-4-2): 1-Remiro/18-Grosabel (58 min. 6-Erustrado), 24-Lenormand, 20-Pacheco, 15-Diogo Rico/3-Zubimendy, 8-Merino, 23-Bryce Mendes (81 min. 5-Suverdia), 42-Martin (58 min. 17-Navarro) / 19-Serote, 9- Carlos Fernandez (71 min 16-Guevara)

图片2

Antzeko produktuak aurki daitezke Shenzhen LDK Industrial Co., Ltdikaiola-estadioen enpresen ekoizpen eta eraikuntza profesionala, kaiola-futbol-estadio profesionala eraikitzen dugu eremu malgu bat hartzen du, 3 pertsona, 5 pertsona, 7 pertsona, 11 pertsona eta aretoaren tamainako beste eremu batzuk pertsonaliza ditzake, eta instalazio erraza izan daiteke. barruko zein kanpoko edozein lokaletan instalatuta.

"Ingurugiroaren babesa, kalitate handia, edertasuna, zero mantentze-lanak" produkzio-printzipioarekin, produktuen kalitatea industrian lehena da, eta bezeroek ere goraipatzen dituzte produktuak.Aldi berean, bezero "zale" asko gure industriaren dinamikaz arduratzen dira beti, hazten eta aurrera egiten lagunduz!