Uutiset - Kiinan Superliiga - Wu Lei, Zhang Linpeng ja Vargas osallistuivat, Haigang teki 4 maalia ja hävisi 3-1 Henanin

Kiinan superliiga – Wu Lei, Zhang Linpeng ja Vargas osallistuivat, Haigang teki 4 maalia ja hävisi Henanin 3-1.

30. maaliskuuta kello 20.00 Shanghai Haigangin ja Henan Club Jiuzu Dukangin välinen ottelu Kiinan Superliigan 2024 kolmannella kierroksella pelattiin Shanghai SAIC Pudongin jalkapallostadionilla.Lopulta Shanghai Harbour voitti 3-1.56. minuutilla Wu Lei teki ensimmäisen maalin lisälaukauksella;84. minuutilla Kovich tasoitti puskulla;89. minuutilla Zhang Linpeng teki maalin puskulla;peliajan 7. minuutilla Vargas sinetöi voiton.Lisäksi Wu Lei (2 kertaa), Yang Shiyuan ja Wang Shenchao tekivät 4 maalia ja heidät kaikki kutsuttiin paitsioon.Shanghai Harbour on voittanut kotonaan kaksi peräkkäistä peliä.Kolmella ensimmäisellä kierroksella sillä on 2 voittoa ja 1 tasapeli, mikä kerää 7 pistettä.Kiinan superliigan historiassa se on voittanut kaikki 8 kotipeliä vastustajiaan vastaan.Henan-seura Jiuzu Dukang oli voittamaton ensimmäisellä 3 kierroksella, 2 tasapeliä ja 1 tappiota, keräten 2 pistettä.

图片1

Kiinan superliigan kahdella ensimmäisellä kierroksella Shanghai Haigang sijoittui 4. sijalle 1 voitolla, 1 tasapelillä ja 4 pisteellä, kun taas Henan Club Jiuzu Dukang sijoittui 11. sijalle 2 pisteellä ja 2 peräkkäisellä tasapelillä.Shanghai Harbour ja Henan-seura Jiuzu Dukang ovat kohdanneet Kiinan Superliigassa 16 kertaa, ja Shanghai Harborilla on 11 voittoa, 1 tasapeli ja 4 tappiota.Shanghai Harbour Kiinan Super League pelasi Henan-seura Jiuzu Dukangia vastaan ​​kotonaan 7 kertaa, ja Shanghai Harbour voitti kaikki.Edelliseen kierrokseen verrattuna Shanghai Haigangin Bao Shimeng, Citardini, Yang Shiyuan ja Lu Wenjun käänsivät avauskokoonpanoon Wang Shenchaon, Rusan, Xu Xinin ja Liu Zhurunin, kun taas Henan Clubin viinin esi-isän Du Kangin Liu Yixin, Huang Ruifeng ja Huang Zichang. Kierrettiin Liu Bin, Wang Shangyuan ja Yang Yilin.

Upea hetki

11. minuutilla Wu Lei kääntyi ympäri ja heitti pallon rangaistusalueen edestä, mutta se oli paitsiossa ja maali epäonnistui.

13. minuutilla Achim Peng astui eteenpäin rangaistusalueen vasemmalta puolelta ja pomppi vasemman jalkansa jalkaterän ulkopuolelta.Pallo osui vasemman tolpan ulkopuolelle ja pomppi ulos perusviivasta, mutta se oli myös paitsiossa.

31. minuutilla Vargas sääti vasenta jalkaansa kaaren yläosassa ja ampui raivokkaasti.Xu Jiamin takavarikoi pallon helposti.

38. minuutilla Yang Shiyuan ampui pallon rangaistusalueen oikeasta kulmasta, mutta se oli paitsiossa.

42. minuutilla Kovich työnsi laukauksen rangaistusalueen keskeltä, ja Yan Junling maagisesti pelasti pallon.

43. minuutilla Nasario syötti kulmapotkun vasemmalta, ja Maidana puski pallon yli keskustan.

Ensimmäisellä pysäytysminuutilla Yang Shiyuan ampui pitkän laukauksen kaaren huipulta, ja Xu Jiamin nappasi pallon.

47. minuutilla Wu Lei ohitti pallon keskeltä rangaistusaluetta ja teki maalin, mutta se oli paitsiossa ja maali oli virheellinen.

54. minuutilla Nazario antoi vapaapotkun vasemmalta rangaistusalueelle.Kovicin pusku rangaistusalueen vasemmalta puolelta meni yli maalin.

图片2

56. minuutilla Xu Jiamin teki virheen isolla potkulla rangaistusalueella.Feng Jin laukoi rangaistusalueen oikealta puolelta, ja Xu Jiamin torjui.Wu Lei kaatui maahan rangaistusalueella ja pyyhkäisi pallon sisään. Wu Lei teki kolmannen maalinsa Kiinan superliigassa tällä kaudella ja Shanghai Haigang johti 1-0!

59. minuutilla Nasarion vapaapotku 25 metristä oli liian tavoite, ja Yan Junling takavarikoi pallon.

65. minuutilla Vargas ampui volleyn kaaren yläreunan oikealta puolelta, ja pallo meni hieman oikean tolpan ohi.

70. minuutilla Wang Shen kääntyi ympäri ja ampui pieneltä rangaistusalueelta.Pallo osui Liu Yixiniin ja lensi maaliin.Wang Shen kuitenkin ylitti pallon ensin ja maali oli virheellinen.

图片3

图片4

84. minuutilla Nazario antoi kulmapotkun oikealta.Kovic hyppäsi korkealle pienen rangaistusalueen linjalta ja löi Jiang Guangtain ja puski pallon maalin vasempaan alakulmaan.Henan Club Jiuzu Dukang tasoitti 1-1!

89. minuutilla Vargas ohitti kulmapotkun vasemmalta, Zhang Linpeng osui pienen rangaistusalueen vasemmalle puolelle ja teki maalin, Shanghai Haigang johtaa 2-1!

图片5

图片6

Pysäköintiajan 7. minuutilla Oscar syötti kulmapotkun oikealta.Kovic puski pallon rangaistusalueen keskeltä.Vargas pysäytti pallon kaaren vasemmalla puolella ja syötti lähikulmaan.Shanghai Harbour tappoi maalin, 3-1!

Lopulta Shanghai Harbour voitti kotonaan Henan Club Jiuzu Dukangin 3-1.

[Molemman puolen kokoonpano]

Shanghain satama (4231): 1-Yan Junling;31-Bao Shimeng (53'4-Wang Shenchao), 3-Jiang Guangtai, 5-Zhang Linpeng, 19-Wang Zhen'ao;18-Citadini, 20-Yang Shiyuan (79'9) -Gustavo);11-Lv Wenjun (64'8-Oscar), 10-Vargas, 27-Feng Jin (80'17-Shen Zigui);7-Wu Lei (80'16-Xu Xin);

Varapelaajat eivät pelaa: 2-Li Ang, 12-Chen Wei, 13-Wei Zhen, 14-Li Shenglong, 37-Chen Xuhuang, 41-Liang Kun, 45-Liu Xiaolong

Henan Club Liquor Dukang (442): 26-Xu Jiamin;2-Liu Yixin, 36-Maidana, 24-Li Songyi, 13-Xu Haofeng;11-Achim Peng (74'7-Zhong Yihao), 8-Denic, 22-Huang Ruifeng (73'6-Wang Shangyuan), 10-Huang Zichang (64'19-Yang Yilin);40-Nazario (90+2'9-Feng Boyuan), 20-Kovic;

Varapelaajat eivät pelaa: 1-Shi Chenglong, 3-Zhou Yuande, 16-Yang Kuo, 17-Wang Jinshuai, 21-Chen Keqiang, 23-Ke Zhao, 27-Niu Ziyi, 32-Li Tenglong

图片7

Vastaavia tuotteita löytyy mm Shenzhen LDK Industrial Co., Ltdiammatillinen häkkistadion-yritysten tuotanto ja rakentaminen, rakennamme ammattimaisen häkkijalkapallostadionin, joka kattaa joustavan alueen, voi mukauttaa 3 henkilöä, 5 henkilöä, 7 henkilöä, 11 henkilöä ja muita tapahtumapaikan kokoisia alueita ja helppo asennus, asennetaan kaikkiin sisä- ja ulkotiloihin.

Tuotantoperiaatteella "ympäristönsuojelu, korkea laatu, kauneus, huoltovapaa" tuotteiden laatu on alan ensimmäinen, ja tuotteet saavat kiitosta myös asiakkailta.Samaan aikaan monet asiakkaat "fanit" ovat aina huolissaan toimialamme dynamiikasta, joka seuraa meitä kasvamaan ja edistymään!

Jalkapallomaali

图片11

Deluxe kannettava soittimen istuin

图片12

Tärkeimmät kysymyksesi

(1)Onko sinulla T&K-osasto, kiitos?
Kyllä, kaikilla osaston henkilökunnalla on yli 5 vuoden kokemus.Kaikille OEM- ja ODM-asiakkaille tarjoamme tarvittaessa ilmaisen suunnittelupalvelun.

(2) Mikä on myynninjälkeinen palvelu?
Vastaa 24 tunnin sisällä, 12 kuukauden takuu ja huoltoaika jopa 10 vuotta.

(3) Mikä on toimitusaika, kiitos?
Yleensä se on 7-10 päivää näytteille, 20-30 päivää massatuotannolle ja tämä vaihtelee vuodenaikojen mukaan.

(4) Voitko järjestää lähetyksen meille?
Kyllä, meritse, lentoteitse tai pikakuljetuksella, meillä on ammattitaitoinen myynti- ja lähetystiimi, joka tarjoaa parhaan ja nopean palvelun.

(5) Voisitko tulostaa logomme?
Kyllä, se on ilmainen, jos tilausmäärä on enintään MOQ.

(6) Mitkä ovat kauppaehtosi?
Hinta: FOB, CIF, EXW.Maksuehto: 30% talletus etukäteen, saldo T / T ennen lähetystä.

(7) Mikä paketti on?
LDK Safe Neutral 4-kerroksinen pakkaus, 2-kerroksinen EPE, 2-kerroksinen kudontasäkki tai sarjakuva ja puinen sarjakuva erikoistuotteille.