Uutiset - UEFA Eurooppa-liiga - C Luo tarjosi syöttöä Manchester United 1-0 Real Sociedad -lohkon toisissa pudotuspeleissä

UEFA Eurooppa-liiga – C Luo tarjosi syöttöä Manchester United 1-0 Real Sociedad -lohkon toisissa pudotuspeleissä

图片1

Varhain aamulla 4. marraskuuta Pekingin aikaa 2022/2023 UEFA Cupin E-lohkon kuudennessa kierroksella Real Sociedad kohtasi kotonaan "Red Devils" Manchester Unitedin.Ensimmäisen puoliajan jälkeen C Luo auttoi 18-vuotiasta Gana Joea murtautumaan maalin läpi, minkä jälkeen kummallakaan joukkueella ei ollut menestystä, ManchesterUnitedpois 1-0 voiton Real Sociedadista, mutta koska maaliero toisessa ryhmässä, ei suoraan ulos rivistä pelaa pudotuspeleissä, Real Sociedad ryhmän kärjessä etenee pudotuspelivaiheeseen.
Manchester United 9 peliä lyömätön hyvään kuntoon C Luo auttaa + 70 metriä takaisin jahtaamaan voittotaistelun sydäntä ei kuole

Avausvaiheessa Real Sociedad käynnisti korkean paineen, vain 30 sekuntia Real Sociedad hyökkäsi lähellä Unitedin rangaistusaluetta, Martin vasen risti lensi suoraan ulos pohjaviivasta.Viidennellä minuutilla Real Sociedad eteni keskelle, Merino syötti suoraan Fernandesin taakse syötettynä ruutuun vasen jalka laukaus poikkesi.8. minuutilla United sai vihdoin mahdollisuuden hyökätä lähellä Real Sociedad-laatikkoa, Luke Shaw valitsi laatikon, C Luo nojasi puolustajan selkään ottamaan pallon alas, erotuomari ei sanonut mitään.

16. minuutilla umpikuja murtui, United backfield taaksepäin De Gea pitkä syöttö löysi tarkasti oikean puolen B-maksun, jälkimmäinen otsikko keskelle, C Luo sai pallon ja laukaisi tarkan oikean jalan suoraan, 18-v. -vanha nuori Ganacho pitkin vasenta reunaa eteenpäin, sai pallon laatikkoon vasen jalka puukotti.Ghanacho teki kauden ensimmäisen maalinsa ja vei Manchester Unitedin 1-0 vierasjohtoon.

20. minuutilla Real Sociedad hyökkäsi kentän vasemmalta puolelta, Merino otti pallon ja ampui keskeltä, mutta puolustaja esti laukauksen.26. minuutilla Manchester United otti pallon keskikentältä, B fee sai pallon keskeltä kenttää ja lähetti diagonaalisyötön puolustuksen vasemmalle puolelle.31. minuutilla Real Sociedadin keskikenttäpelaaja, 19-vuotias Martin yritti kaukolaukausta, joka oli ohi.40. minuutilla Manchester United kaatoi palloa jatkuvasti kentän takaosaan, Ghanachon kantapää potkaisi pallon keskelle kenttää ja murtui, Martin sai pallon keskeltä ja osui maaliin uhkaamatta kentälle. Casemiro.

41. minuutilla Lisandro lähetti pitkän syötön yli 70 metriä kentän takaosaan pelaamaan takana, C Luo nopea eteenpäin pakottaa Real Sociedadin keskuspuolustaja Pacheco jäi puhdistumaan, C Luo yksi mahdollisuus kohdata hyökkäävä maalivahti C Luo päätti valita laukauksen hieman korkealta.43. minuutilla Real Sociedad hyökkäsi onnistuneen vastaryöstön jälkeen kentän edessä, ja De Gea esti avustetun Grosabelin ruudun edestä.

Toisella puoliajalla, 47. minuutilla, Real Sociedad ylitti pallon vasemmalta, ja kentän keskeltä tehty pusku oli liian korkealla Thurrottin häirinnässä.58. minuutilla Manchester United teki säätöä ja korvasi Rashfordin Van Der Beekillä, joka oli keskinkertainen hyökkäyspäässä.Fernandesin pusku ylitti maalin.

70. minuutilla Real Sociedad heitti pallon ruutuun kentän vasemmalta puolelta, ja Fernandes ampui korkealle rangaistuslaukauksen sisäpuolelta, kun pusku oli käännetty takaisin.76. minuutilla Rashford katkaistiin keskeltä kenttää ja Thurrott eteni pallon kanssa ja ampui korkealle.79. minuutilla Thurrott ampui matalalta ja leveästi rangaistusalueelta.

Sen jälkeen Manchester United jatkoi ripustamista kohti Real Sociedad -ruutua, mutta ei koskaan pystynyt nappaamaan puskua.Koko ottelu päättyi siihen, että Manchester United voitti Real Sociedadin vierasjoukkueessa 1-0, mutta lohkon toiseksi sijoittuneen maalieron vuoksi he eivät putoa suoraan ryhmästä ja pelaavat kahden kierroksen pudotuspelit kolmannen lohkon kanssa. Mestarien liigasta.

Molempien osapuolten kokoonpanot

Manchester United (4-2-3-1): 1-De Gea/20-Dalot, 2-Lindelof (58 min 39-McTominay), 6-Lisandro, 23-Luxhau/14-Eriksen (81 min 17-Fred) , 18-Casemiro/34-Van Der Beek (58 min 10-Rashford), 8-B maksu, 49-Ganacho (81 min 5-Maguire ) / 7-Cro

Real Sociedad (4-4-2): 1-Remiro/18-Grosabel (58-min. 6-Erustrado), 24-Lenormand, 20-Pacheco, 15-Diogo Rico/3-Zubimendy, 8-Merino, 23-Bryce Mendes (81 min. 5 - Suverdia), 42 - Martin (58 min. 17 - Navarro) / 19 - Serote, 9 - Carlos Fernandez (71 min 16 - Guevara)

图片2

Vastaavia tuotteita löytyy mm Shenzhen LDK Industrial Co., Ltdiammatillinen häkkistadion-yritysten tuotanto ja rakentaminen, rakennamme ammattimaisen häkkijalkapallostadionin, joka kattaa joustavan alueen, voi mukauttaa 3 henkilöä, 5 henkilöä, 7 henkilöä, 11 henkilöä ja muita tapahtumapaikan kokoisia alueita ja helppo asennus, asennetaan kaikkiin sisä- ja ulkotiloihin.

Tuotantoperiaatteella "ympäristönsuojelu, korkea laatu, kauneus, huoltovapaa" tuotteiden laatu on alan ensimmäinen, ja tuotteet saavat kiitosta myös asiakkailta.Samaan aikaan monet asiakkaat "fanit" ovat aina huolissaan toimialamme dynamiikasta, joka seuraa meitä kasvamaan ja edistymään!