Noticias - Superliga chinesa - Wu Lei, Zhang Linpeng e Vargas fixeron contribucións, Haigang marcou 4 goles e foi vencido 3-1 Henan

Superliga chinesa: Wu Lei, Zhang Linpeng e Vargas contribuíron, Haigang marcou 4 goles e foi vencido 3-1 Henan

Ás 20:00 horas do 30 de marzo celebrouse no estadio de fútbol Shanghai SAIC Pudong o partido entre o Shanghai Haigang e o Henan Club Jiuzu Dukang na terceira rolda da Superliga chinesa de 2024.Ao final, Shanghai Harbour gañou 3-1.No minuto 56, Wu Lei marcou o primeiro gol cun tiro suplementario;no minuto 84, Kovich empatou cun remate de cabeza;no minuto 89, Zhang Linpeng marcou cun remate de cabeza;no minuto 7 de desconto, Vargas selou a vitoria.Ademais, Wu Lei (2 veces), Yang Shiyuan e Wang Shenchao marcaron 4 goles e quedaron todos fóra de xogo.O porto de Shanghai gañou 2 partidos consecutivos na casa.Nas 3 primeiras xornadas suma 2 vitorias e 1 empate acumulando 7 puntos.Na historia da Superliga chinesa, gañou os 8 partidos na casa contra os seus opoñentes.O club de Henan Jiuzu Dukang non gañou nas 3 primeiras xornadas, con 2 empates e 1 derrota, acumulando 2 puntos.

图片1

Nas dúas primeiras xornadas da Superliga chinesa, o Shanghai Haigang ocupou o cuarto posto con 1 vitoria, 1 empate e 4 puntos, mentres que o Henan Club Jiuzu Dukang ocupou o posto 11 con 2 puntos e 2 empates consecutivos.O porto de Shanghai e o club de Henan Jiuzu Dukang enfrontáronse 16 veces na Superliga chinesa, co porto de Shanghai con 11 vitorias, 1 empate e 4 derrotas.Shanghai Harbour Chinese Super League xogou contra o club de Henan Jiuzu Dukang 7 veces na casa, e Shanghai Harbour gañou todas.En comparación coa rolda anterior, Bao Shimeng, Citardini, Yang Shiyuan e Lu Wenjun, de Shanghai Haigang, rotaron a Wang Shenchao, Rusa, Xu Xin e Liu Zhurun ​​na formación titular, mentres que Liu Yixin, Huang Ruifeng e Huang Zichang, o antepasado do viño do Henan Club, Du Kang. rotaron Liu Bin, Wang Shangyuan e Yang Yilin.

Momento marabilloso

No minuto 11, Wu Lei deu a volta e lanzou o balón de volea dende a frontal da área, pero foi fóra de xogo e o gol non foi válido.

No minuto 13, Achim Peng avanzou dende o lado esquerdo da área penal e rebotou no exterior do empeine da súa pé esquerda.O balón bateu no exterior do poste esquerdo e rebotou fóra da liña de fondo, pero tamén estivo en fóra de xogo.

No minuto 31, Vargas axustou o seu pé esquerdo no alto do arco e disparou con furia.Xu Jiamin confiscou o balón facilmente.

No minuto 38, Yang Shiyuan disparou o balón dende a esquina dereita da área, pero quedou fóra de xogo.

No minuto 42, Kovich empuxou un tiro desde o medio da área, e Yan Junling salvou por arte de maxia o balón.

No minuto 43, Nasario pasou un saque de esquina dende a esquerda, e Maidana cabeceou o balón por riba do centro.

No primeiro minuto do tempo de desconto, Yang Shiyuan lanzou un tiro lonxano desde a parte superior do arco e Xu Jiamin colleu o balón.

No minuto 47, Wu Lei desbordou o balón no medio da área e marcou, pero foi fóra de xogo e o gol non foi válido.

No minuto 54, Nazario lanzou unha falta dende a esquerda á área.O remate de cabeza de Kovic dende o lado esquerdo da área de penalti pasou por riba do traveseiro.

图片2

No minuto 56, Xu Jiamin cometeu un erro cun gran lanzamento na área.O tiro de Feng Jin dende o lado dereito da área de penalti foi salvado por Xu Jiamin.Wu Lei caeu ao chan na área e varreu o balón dentro. Wu Lei marcou o seu terceiro gol na Superliga chinesa esta tempada e Shanghai Haigang liderou 1-0!

No minuto 59, o lanzamento de falta de Nasario dende 25 metros foi demasiado acertado e Yan Junling confiscou o balón.

No minuto 65, Vargas lanzou unha volea dende o lado dereito do alto do arco, e o balón falla lixeiramente no pau dereito.

No minuto 70, Wang Shen deu a volta e disparou dende a área pequena.O balón bateu contra Liu Yixin e voou cara á portería.Non obstante, Wang Shen superou o balón primeiro e o gol non foi válido.

图片3

图片4

No minuto 84, Nazario pasou un saque de esquina dende a dereita.Kovic saltou alto desde a liña da área pequena e bateu a Jiang Guangtai e cabeceou o balón cara ao ángulo inferior esquerdo da portería.Henan Club Jiuzu Dukang igualou o marcador, 1-1!

No minuto 89, Vargas pasou un saque de esquina dende a esquerda, Zhang Linpeng golpeou o lado esquerdo da pequena área penal e marcou, Shanghai Haigang liderando 2-1!

图片5

图片6

No minuto 7 de desconto, Óscar pasou un saque de esquina dende a dereita.Kovic cabecea o balón dende o centro da área.Vargas parou o balón no lado esquerdo do arco e lanzou unha volea á escuadra próxima.Shanghai Harbour matou o marcador, 3-1!

Ao final, o Shanghai Harbour derrotou na casa ao Henan Club Jiuzu Dukang por 3-1.

[Alineación dos dous bandos]

Porto de Xangai (4231): 1-Yan Junling;31-Bao Shimeng (53'4-Wang Shenchao), 3-Jiang Guangtai, 5-Zhang Linpeng, 19-Wang Zhen'ao;18-Citadini, 20-Yang Shiyuan (79'9) -Gustavo);11-Lv Wenjun (64'8-Oscar), 10-Vargas, 27-Feng Jin (80'17-Shen Zigui);7-Wu Lei (80'16-Xu Xin);

Suplentes que non xogan: 2-Li Ang, 12-Chen Wei, 13-Wei Zhen, 14-Li Shenglong, 37-Chen Xuhuang, 41-Liang Kun, 45-Liu Xiaolong

Henan Club Liquor Dukang (442): 26-Xu Jiamin;2-Liu Yixin, 36-Maidana, 24-Li Songyi, 13-Xu Haofeng;11-Achim Peng (74'7-Zhong Yihao), 8-Denic , 22-Huang Ruifeng (73'6-Wang Shangyuan), 10-Huang Zichang (64'19-Yang Yilin);40-Nazario (90+2'9-Feng Boyuan), 20-Kovic;

Suplentes que non xogan: 1-Shi Chenglong, 3-Zhou Yuande, 16-Yang Kuo, 17-Wang Jinshuai, 21-Chen Keqiang, 23-Ke Zhao, 27-Niu Ziyi, 32-Li Tenglong

图片7

Pódense atopar produtos similares en Shenzhen LDK Industrial Co., Ltdisa produción profesional e construción de empresas de estadios en gaiola, construímos un estadio de fútbol en gaiolas profesionais que cobre unha área flexible, pode personalizar 3 persoas, 5 persoas, 7 persoas, 11 persoas e outras áreas do tamaño do local, e unha instalación sinxela pode ser instalado en calquera lugar interior e exterior.

Co principio de produción de "protección ambiental, alta calidade, beleza, mantemento cero", a calidade dos produtos é a primeira da industria e os produtos tamén son eloxiados polos clientes.Ao mesmo tempo, moitos clientes "fans" sempre están preocupados pola dinámica da nosa industria, que nos acompañan para crecer e progresar.

Portería de fútbol

图片11

Asento de reprodutor portátil de luxo

图片12

As túas preguntas máis importantes

(1)Tes departamento de I+D por favor?
Si, todo o persoal do departamento ten máis de 5 anos de experiencia.Para todos os clientes OEM e ODM, ofrecemos un servizo de deseño gratuíto se é necesario.

(2) Cal é o servizo posvenda, por favor?
Responda en 24 horas, 12 meses de garantía e tempo de servizo ata 10 anos.

(3) Cal é o prazo de entrega, por favor?
Normalmente son 7-10 días para as mostras, 20-30 días para a produción en masa e isto varía segundo as estacións.

(4) Podes organizar o envío para nós, por favor?
Si, por mar, por aire ou por expreso, temos un equipo de vendas e envíos profesionais para ofrecer o mellor e rápido servizo.

(5) ¿Poderías imprimir o noso logotipo, por favor?