Noticias - Non James Non Davis!Schroeder mantén o día que os Lakers derrotaron o Heat 112-109!

Ás 11:00 horas do 5 de xaneiro, hora de Pequín, a tempada regular da NBA continuou a ser quente.Los Angeles Lakers contra Miami Heat en casa.Os Lakers perderon por 14 puntos no último partido.

Os Lakers son un dos equipos máis decepcionantes desta tempada.No marco de manter a competición entre os tres primeiros xogadores na tempada baixa, despexaron basicamente a todos os xogadores que se podían intercambiar, só algúns dos córners.Zhan segue sendo un dos dez mellores xogadores en capacidade de gol desta tempada, pero ten 37 anos.As cellas grosas tamén son de constitución de vidro.As habilidades de Wei Shao diminuíron, polo que os Lakers non poden gañar demasiados xogos.

O rendemento do Heat esta tempada tamén é difícil de satisfacer á xente, e o rendemento ofensivo é moi malo.Afortunadamente, a súa defensa é forte, e as estrelas sempre están acesas e apagadas.Recentemente, o Heat recuperouse e gañou catro partidos en 15 paradas.Especialmente Hiro e Abayo están nun estado moi quente.Este xogo espera que o Heat gañe.

Os Lakers, 16-21, ocuparon o posto 12 da Conferencia Oeste.

O Heat, 20-18, ocupou o sétimo lugar do Leste.

图片1图片2

图片3图片4

Os dous bandos comezan este xogo:

Heat: Lori, Shiloh, Butler, Martin, Adebayor

Lakers: Schroeder, Beverly, Reeves, Anderson, Bryant (James perdeu a Lonnie Walker dos Heat debido á enfermidade non COVID-19)

Ao comezo do partido, Beverly enganchouse e marcou o primeiro gol para os Lakers.Entón Lori e Adebayor golpearon e responderon.Máis tarde, as tres formacións de garda dos Lakers loitaron co Heat de forma igualada.Entón os Lakers comezaron a tomar vantaxe para abrir o marcador.Ao final do primeiro cuarto, os Lakers lideraron o Heat por 32-23.

Ao comezo do segundo cuarto, os Lakers continuaron co seu bo estado ofensivo e continuaron t

o ataque, e unha vez mantivo unha vantaxe de dous díxitos.Ao final da sesión, o Heat de súpeto fixo esforzos.Emmanuel Adebayor marcou continuamente por dentro para axudar ao Heat a reducir a diferenza.Despois da batalla do descanso, os Lakers 52-48 Heat.

Datos medio xudicial de ambas as partes:

Lakers: Reeves 4:3, Bryant 8:6, Beverly 4:4, Schroeder 10:2, 3:3, Weishao 12:5, 6:6, Brown 2:3, 2:2, 2:2, Gabriel 7 :2, Nann 5:5

Heat: Martin 6 puntos, 3 taboleiros, Butler 9 puntos, 2 asistencias, 2 descansos, Adebayor 12 puntos, 5 taboleiros, 2 asistencias, 2 descansos, 2 partidos, Hiro 4 puntos, 2 taboleiros, Lori 9 puntos, 2 asistencias, Audibo 4 puntos, 2 taboleiros, 2 asistencias.图片5

图片6

2018-New-Design-Portable-Indoor-Spring-Assisted_副本 LDK1001A portería de baloncesto3_副本 LDK1001B_副本

Se hai algún gran proxecto sobre actividade deportiva, non dubides en avisalo.Porque podo axudarche coa miña experiencia a longo prazo no campo deportivo, veña, confía en min!

Benvido á industria LDK, fabricante profesional de deportes en China.Presenta as túas demandas!

O Heat superou unha vez o marcador.Os Lakers tamén entraron e saíron para estabilizar a situación, e despois os dous equipos seguiron loitando durante un período de tempo.O marcador foi subindo alternativamente.Ao final do terceiro cuarto, os Lakers lideraban 79-78.

O Heat tomou o liderado no último cuarto, pero durante un período de tempo despois, os Lakers foron todos soldados.O escolta e Bryant sempre podían dar resposta e manter o liderado.No último momento, Schroeder rompeu a bandexa no momento crítico para matar basicamente o xogo.Butler estivo absolutamente igualado e perdeu tres puntos.Finalmente, os Lakers derrotaron por pouco ao Heat por 112-109 e gañaron tres partidos consecutivos.

O partido de hoxe fíxome ferver o sangue.Sen as cellas de Zhan, os Lakers puideron vencer ao Heat ordenado, que sorprendeu a todos.Weishao, Bryant e Schroeder tamén tiveron un bo desempeño.Esta é a vitoria do equipo.Todo o mundo é un heroe.

Espero que este civil poida descansar no día de Lao Zhan.Xoga como deberías, xoga as túas propias habilidades especiais e dálle un descanso a Zhan.Aínda que os Lakers teñen un mal palmarés, esta tempada pode ser difícil xogar nos playoffs, pero creo que Zhan e os Lakers poden darnos unha explicación.Quero gritar, campionato dos Lakers!