Noticias - Sassuolo 0:2 Napoli——Marabilloso partido de fútbol

Sassuolo 0:2 Napoli——Marabilloso partido de fútbol

O Nápoles, líder da Serie A, avanzou con 18 puntos de vantaxe na parte alta da táboa grazas a unha vitoria habitual fóra do Sassuolo.

O Napoli marcou só aos 12 minutos por medio de Khvicha Kvaratskhelia, que tirou raso ao córner tras unha boa carreira.

Armand Lauriente bateu o poste para os anfitrións, antes de que Victor Osimhen golpeara a madeira para o Napoli.

Osimhen fixo o 2-0 aos 33 minutos cando tirou poderosamente na curva e bateu ao porteiro do Sassuolo Andrea Consigli no seu poste próximo.

Osimhen marcou agora en sete partidos consecutivos da Serie A para o Napoli, que tenta ser campión de Italia só por terceira vez e por primeira vez desde 1989-90.

Os visitantes pensaron que engadiran un terceiro gol no tempo de descanso por medio de Giovanni Simeone, pero foi descartado despois de que unha comprobación do árbitro asistente por vídeo mostrou que había un fóra de xogo.

O Napoli só perdeu un partido de liga durante toda a tempada e suma 62 puntos en 23 partidos, co Inter de Milán, segundo clasificado, con 44 puntos.

O Inter ten un partido entre mans, que xoga o sábado cando entreteña ao Udinese en San Siro.

O Napoli acabou por encima do Liverpool no seu grupo da Liga de Campións e xoga o martes fóra no Eintracht Frankfurt o partido de ida dos oitavos de final.

Constrúe unha cancha no teu xardín para unirte a este emocionante deporte.Como realizalo?LDK axúdache.LDK ofrece un servizo único, ofrece o equipamento completo para a pista, incluíndo cerca, herba artificial, porterías de fútbol, ​​etc.

Shenzhen LDK Industrial Co., Ltdisa produción profesional e construción de empresas de estadios en gaiola, construímos un estadio de fútbol en gaiolas profesionais que cobre unha área flexible, pode personalizar 3 persoas, 5 persoas, 7 persoas, 11 persoas e outras áreas do tamaño do local, e unha instalación sinxela pode ser instalado en calquera lugar interior e exterior.

Co principio de produción de "protección ambiental, alta calidade, beleza, mantemento cero", a calidade dos produtos é a primeira da industria e os produtos tamén son eloxiados polos clientes.Ao mesmo tempo, moitos clientes "fans" sempre están preocupados pola dinámica da nosa industria, que nos acompañan para crecer e progresar.