Noticias - UEFA Europa League - C Luo ofreceu unha asistencia ao Manchester United 1-0 no segundo play-off do grupo da Real Sociedade

图片1

Na madrugada do 4 de novembro, hora de Pequín, na sexta xornada do partido do Grupo E da Copa da UEFA 2022/2023, a Real Sociedade enfrontouse na casa aos "Red Devils" do Manchester United.Despois da primeira metade, C Luo asistiu a Gana Joe, de 18 anos, a romper a portería, despois de que os dous equipos non tiveron éxito, o ManchesterUnidosVitoria por 1-0 ante a Real Sociedade, pero por mor da diferenza de goles no segundo grupo, non directamente fóra da liña xogará o play-off, a Real Sociedade como cabeza de grupo para pasar á eliminatoria.
Manchester United 9 partidos invicto en bo estado C Luo asistencias + 70 metros atrás para perseguir o corazón da loita pola vitoria non morrerá

Na fase inicial, a Real Sociedade lanzou unha carreira de alta presión, só 30 segundos a Real Sociedade atacou preto da área de penalti do United, Martin cruz esquerda voou directamente fóra da liña de fondo.No minuto 5 a Real Sociedade adiantouse polo medio, Merino pasou directamente por detrás de Fernandes inserido na área zurdazo desviado.No minuto 8 o United tivo por fin a oportunidade de atacar preto do cadro da Real Sociedade, Luke Shaw colleu o cadro, C Luo apoiouse nas costas do defensor para sacar o balón abaixo, o árbitro non dixo nada.

No minuto 16, rompeuse o empate, o pase longo de De Gea, atrás do United, atopou con precisión o lado dereito da taxa B, este último remate de cabeza ao medio, C Luo conseguiu o balón e lanzou un preciso pé dereito directo, de 18 anos. -O mozo de idade Ganacho pola banda esquerda do dianteiro, meteu o balón na área co pé esquerdo apuñalado.Ghanacho marcou o seu primeiro gol da tempada para darlle unha vantaxe de 1-0 ao Manchester United.

No minuto 20, a Real Sociedade atacou dende a banda esquerda do campo, Merino colleu o balón e disparou dende o centro, pero o defensa tachou o disparo.No minuto 26, o Manchester United sacou o balón dende o medio campo, B fee conseguiu o balón no medio do campo e enviou un pase en diagonal á banda esquerda da defensa.No minuto 31, o centrocampista da Real Sociedade, Martín, de 19 anos, tentou un remate desde lonxe.No minuto 40, o Manchester United derramaba o balón continuamente no fondo do campo, o talón de Ghanacho golpeou o balón no medio do campo e rompeuse, Martin meteu o balón polo medio e bateu a portería sen ameazar baixo a interferencia de Casemiro.

No minuto 41 Lisandro enviou un pase longo de máis de 70 metros ao fondo do campo para xogar detrás, C Luo dianteiro de alta velocidade obrigando ao central da Real Sociedade Pacheco perdeu o despexe, C Luo única oportunidade para enfrontarse ao porteiro atacante C Luo optou por escoller un tiro lixeiramente alto.No minuto 43, a Real Sociedade arremetía tras un acertado contra roubo ante o campo, e o asistido Grosabel foi bloqueado por De Gea diante do área.

No segundo tempo, no minuto 47, a Real Sociedade centrou o balón dende a banda esquerda, e o remate de cabeza dende o medio do campo foi demasiado alto por interferencia de Thurrott.No minuto 58, o Manchester United fixo un axuste e substituíu a Rashford por Van Der Beek, mediocre no final de ataque.O remate de cabeza de Fernandes pasou por riba da portería.

No minuto 70, a Real Sociedade lanzou o balón á área dende o lado esquerdo do campo, e Fernandes tirou alto desde dentro da área tras remontar o remate de cabeza.No minuto 76, Rashford foi cortado no medio do campo e Thurrott adiantou co balón e disparou alto.No minuto 79, Thurrott disparou raso e desviado desde a liña da área.

Despois diso, o Manchester United seguiu colgando o balón cara á área da Real Sociedade, pero nunca puido agarrar un cabezazo.Todo o partido rematou cun Manchester United vencendo á Real Sociedade por 1-0 fóra de casa, pero debido á diferenza de goles que ocupa o segundo posto do grupo, non sairá directamente do grupo e disputará un playoff a dúas xornadas co terceiro grupo. da Liga de Campións.

Formacións de ambos os bandos

Manchester United (4-2-3-1): 1-De Gea/20-Dalot, 2-Lindelof (58 min 39-McTominay), 6-Lisandro, 23-Luxhau/14-Eriksen (81 min 17-Fred) , 18-Casemiro/34-Van Der Beek (58 min 10-Rashford), 8-B fee, 49-Ganacho (81 min 5-Maguire ) / 7-Cro

Real Sociedade (4-4-2): 1-Remiro/18-Grosabel (58 min. 6-Erustrado), 24-Lenormand, 20-Pacheco, 15-Diogo Rico/3-Zubimendy, 8-Merino, 23-Bryce Mendes (81 min. 5-Suverdia), 42-Martin (58 min. 17-Navarro) / 19-Serote, 9- Carlos Fernandez (71 min 16-Guevara)

图片2

Pódense atopar produtos similares en Shenzhen LDK Industrial Co., Ltdisa produción profesional e construción de empresas de estadios en gaiola, construímos un estadio de fútbol en gaiolas profesionais que cobre unha área flexible, pode personalizar 3 persoas, 5 persoas, 7 persoas, 11 persoas e outras áreas do tamaño do local, e unha instalación sinxela pode ser instalado en calquera lugar interior e exterior.

Co principio de produción de "protección ambiental, alta calidade, beleza, mantemento cero", a calidade dos produtos é a primeira da industria e os produtos tamén son eloxiados polos clientes.Ao mesmo tempo, moitos clientes "fans" sempre están preocupados pola dinámica da nosa industria, que nos acompañan para crecer e progresar.

Portería de fútbol

图片3 图片4 图片5 图片6

Asento de reprodutor portátil de luxo

图片7 图片8 图片9

图片10 图片11 图片12

As túas preguntas máis importantes

(1) Ten un departamento de I+D, por favor?
Si, todo o persoal do departamento ten máis de 5 anos de experiencia.Para todos os clientes OEM e ODM, ofrecemos un servizo de deseño gratuíto se é necesario.

(2) Cal é o servizo posvenda, por favor?
Responda en 24 horas, 12 meses de garantía e tempo de servizo ata 10 anos.

(3) Cal é o prazo de entrega, por favor?
Normalmente son 7-10 días para as mostras, 20-30 días para a produción en masa e isto varía segundo as estacións.

(4) Podes organizar o envío para nós, por favor?
Si, por mar, por aire ou por expreso, temos un equipo de vendas e envíos profesionais para ofrecer o mellor e rápido servizo.

(5) ¿Poderías imprimir o noso logotipo, por favor?