Nieuws - James' seizoenshoogtepunt van 48 punten, Shen Jing's carrièreavond, de Lakers verslaan de Rockets om hun verliezende reeks te stoppen

James' seizoenshoogtepunt van 48 punten, Shen Jing's carrièrenacht, de Lakers versloegen de Rockets om hun verliezende streak te stoppen

Op 17 januari, Beijing-tijd, ging het reguliere NBA-seizoen 2022-2023 verder, waarbij de Los Angeles Lakers thuis back-to-back wedstrijden speelden tegen de Houston Rockets.Aan het einde van de wedstrijd versloegen de Lakers de Rockets nipt met 140-132.Terwijl ze hun verliesreeks van drie wedstrijden stopten, bezorgden ze hun tegenstanders ook een verliesreeks van elf wedstrijden.

图foto1

Focusspelers:

Voor de Lakers maakte LeBron James 16 van de 26 schoten, waaronder 5 van de 10 driepunters en 11 van de 12 vrije worpen.Hij scoorde 48 punten, 8 rebounds en 9 assists, en er was geen omzet in de wedstrijd.48 punten, ook de hoogste score van Lao Zhan in één wedstrijd van het seizoen.

Voor de Rockets maakte Alperen Shin Kyung 14 van de 17, 2 van de 2 driepunters, 3 van de 5 vrije worpen, een career-high 33 punten, 15 rebounds, 6 assists en 4 blocks.

图foto2

Andere spelersstatistieken:

Andere spelers aan de Lakers-kant, Troy Brown 6 punten en 3 rebounds, Thomas Bryant 6 punten, 6 rebounds en 2 blocks, Beverly 11 punten en 2 rebounds, Schroeder 9 punten en 3 assists, Westbrook 24 punten, 5 rebounds en 4 blocks Assists , Gabriel 14 punten, 9 rebounds en 2 blocks, Nunn 15 punten en 2 rebounds, Toscano-Anderson 7 punten en 3 assists.

Andere spelers aan de Rockets-kant, Kenyon Martin Jr. 17 punten, 7 rebounds en 2 blocks, Jabari Smith 14 punten, 4 rebounds en 4 assists, Eric Gordon 19 punten en 8 assists, Jaylen Green 23 punten, 5 rebounds en 3 assists, Tari Ethan 9 punten en 7 rebounds, Jay Sean Tate 7 punten en 4 assists.

Specifieke scores: 35-37, 26-36, 37-29, 34-38 (de Lakers staan ​​achter).

图foto5 图foto4 图foto3

Basketbalring

Spelrecensie:

In het eerste kwart sloeg Beverly als eerste een driepunter, maar al snel raakten de draaiende hooks en worpen van Shin Kyung achtereenvolgens het net.Daarna begonnen de twee partijen een touwtrekken.Aan de kant van de Lakers bleven James en Beverly driepunters slaan.De Rockets vertrouwen op de aanvallen van Eric Gordon en Shin Kyung om op hun beurt punten te scoren.Bij het ingaan van het laatste deel van het kwartaal streden de twee teams en wisselden.Gabriel en Westbrook maakten 2 van de 2 vrije worpen voor opeenvolgende fouten, en Troy Brown maakte ook een driepunter.Ethan maakte een tip en Gordon maakte 3 van de 3 vrije worpen.Na het enige kwart kwamen de Rockets tijdelijk achter met 35-37.

图foto6

In het tweede kwartaal zorgden de Lakers voor een nieuwe golf van kleine climaxen.Gabriel maakte een tip-up en scoorde 2+1.De Lakers hadden ooit een voorsprong met dubbele cijfers.Maar sindsdien hebben de Rockets ook op de aanvalsgolf gereageerd.Shen Jing verkeert in een bijzonder goede staat.Na een springer en een driepunter keerde het puntenverschil terug naar 5 punten.Sindsdien bleven de Lakers een lichte voorsprong behouden, brak Schroeder door en scoorde, en ook Toscano Anderson maakte een vaste driepunter.Aan het einde van dit kwart assisteerde James Beverly bij het slaan van een driepunter, en hij maakte ook een 2+1 layup en een doorbraakdunk.Na rust bleven de Lakers op voorsprong staan ​​met 73-61.

图foto7

Shen Jing wisselde van kant om opnieuw te vechten, zette zijn vurige aanraking voort en scoorde 8 punten op rij, en scoorde 28 punten, waarmee hij een nieuw record schreef voor het scoren in één wedstrijd in zijn carrière.Voor de Lakers verkeert James nog steeds in uitstekende vorm.Na twee driepunters op rij blijft het puntenverschil boven de 10 punten.Bij het ingaan van het laatste deel van het derde kwartaal maakte Gordon een lay-up, Martin Jr. scoorde opeenvolgende dunks, de Rockets reageerden op de aanvalsgolf en ook Jaylen Green vond het aanvallende gevoel.Aan het einde van het kwart slaagde hij met een springpaard en scoorde drie driepunters.Op het hoogtepunt, na drie kwartalen, stonden ze slechts 4 punten achter de Lakers 98-102.

图foto9 图foto8

scorebord

In het laatste kwart maakte James zelfs 4 vrije worpen en scoorde een driepunter.De Lakers leidden ooit tot dubbele cijfers.Maar de Rockets waren buitengewoon vasthoudend en onder leiding van Green kwamen ze dichter bij de score.In de laatste 3 en een halve minuut van de wedstrijd scoorde Jabari-Smith een driepunter, en het puntenverschil keerde terug naar 3 punten en de spanning van overwinning en nederlaag werd hervat.Sindsdien drukken de Rockets nog steeds hard, Gordon scoorde een lay-up, James reageerde met een springer en de Lakers stonden met 4 punten voor met nog 50,4 seconden te gaan.Daarna hanteerden de Rockets een foute tactiek, maar dat mislukte.Uiteindelijk, nadat de wedstrijd voorbij was, versloegen de Lakers de Rockets nipt met 140-132.Terwijl ze hun verliesreeks van drie wedstrijden stopten, bezorgden ze hun tegenstanders ook een verliesreeks van elf wedstrijden.

图foto 10

Basketbalzaal

Beide startende opstellingen:

Raketten: Kenyon Martin Jr., Alperon Shinkyung, Jabari Smith Jr., Eric Gordon, Jaylen Green

Lakers: Patrick Beverley, Thomas Bryant, Troy Brown, Dennis Schroder, LeBron James

b7dc4f5753bc0bfddd9ddfa2720392d

图foto 1190de0513730300331e7f58771ee0fe1

图foto 12

Soortgelijke producten zijn te vinden in ShenzhenLDK Industrieel Co., Ltdisa professionele productie en constructie van kooistadionbedrijven, we bouwen een professioneel kooivoetbalstadion dat een flexibel gebied bestrijkt, 3 personen, 5 personen, 7 personen, 11 personen en andere gebieden van de grootte van de locatie kan aanpassen, en eenvoudige installatie kan zijn geïnstalleerd op elke binnen- en buitenlocatie.

Met het productieprincipe van "milieubescherming, hoge kwaliteit, schoonheid, geen onderhoud" is de kwaliteit van de producten de eerste in de branche en worden de producten ook door klanten geprezen.Tegelijkertijd zijn veel “fans” van klanten altijd bezorgd over de dynamiek van onze branche en begeleiden ze ons om te groeien en vooruitgang te boeken!

Uw belangrijkste vragen

(1) Heeft u alstublieft een R&D-afdeling?
Ja, al het personeel op de afdeling heeft meer dan 5 jaar ervaring.Voor alle OEM- en ODM-klanten bieden wij indien nodig een gratis ontwerpservice.

(2) Wat is de after-sales service alstublieft?
Antwoord binnen 24 uur, 12 maanden garantie en servicetijd tot 10 jaar.

(3) Wat is de doorlooptijd alstublieft?
Meestal is het 7-10 dagen voor monsters, 20-30 dagen voor massaproductie en dit varieert met de seizoenen.

(4) Kunt u de verzending voor ons regelen?
Ja, over zee, door de lucht of per expresse, we hebben een professioneel verkoop- en verzendingsteam om de beste en snelle service te bieden.

(5) Kunt u ons logo alstublieft afdrukken?