Nieuws - Sassuolo 0:2 Napoli——Geweldige voetbalwedstrijd

Sassuolo 0:2 Napoli——Geweldige voetbalwedstrijd

Serie A-leider Napoli schoof 18 punten voorsprong op naar de top van de ranglijst dankzij een routinematige overwinning op Sassuolo.

Napoli scoorde al na twaalf minuten via Khvicha Kvaratskhelia en schoot na een prima run laag in de hoek.

Armand Lauriente raakte de paal voor de gastheren, voordat Victor Osimhen het houtwerk raakte voor Napoli.

Osimhen maakte er na 33 minuten 2-0 van toen hij krachtig op de turn schoot en Sassuolo-doelman Andrea Consigli bij zijn eerste paal versloeg.

Osimhen heeft nu in zeven opeenvolgende wedstrijden in de Serie A gescoord voor Napoli, dat voor de derde keer en voor het eerst sinds 1989-90 Italiaans kampioen probeert te worden.

De bezoekers dachten in de blessuretijd een derde doelpunt te hebben gescoord via Giovanni Simeone, maar dat werd afgekeurd nadat uit een controle van de video-assistent-scheidsrechter bleek dat er sprake was van buitenspel.

Napoli heeft het hele seizoen slechts één competitiewedstrijd verloren en heeft 62 punten uit 23 wedstrijden, terwijl het als tweede geplaatste Inter Milan op 44 punten staat.

Inter heeft een wedstrijd op het programma, die ze zaterdag spelen als ze Udinese vermaken in San Siro.

Napoli eindigde boven Liverpool in hun Champions League-groep en speelde dinsdag uit bij Eintracht Frankfurt in de heenwedstrijd van hun laatste 16-duel.

Bouw een veld in je achtertuin en doe mee aan deze spannende sport.Hoe het te realiseren?LDK helpt u.LDK biedt one-stop-service en bedient de uitgebreide uitrusting voor het veld, inclusief hekwerk, kunstgras, voetbaldoelen, enz.

ShenzhenLDK Industrieel Co., Ltdisa professionele productie en constructie van kooistadionbedrijven, we bouwen een professioneel kooivoetbalstadion dat een flexibel gebied bestrijkt, 3 personen, 5 personen, 7 personen, 11 personen en andere gebieden van de grootte van de locatie kan aanpassen, en eenvoudige installatie kan zijn geïnstalleerd op elke binnen- en buitenlocatie.

Met het productieprincipe van "milieubescherming, hoge kwaliteit, schoonheid, geen onderhoud" is de kwaliteit van de producten de eerste in de branche en worden de producten ook door klanten geprezen.Tegelijkertijd zijn veel “fans” van klanten altijd bezorgd over de dynamiek van onze branche en begeleiden ze ons om te groeien en vooruitgang te boeken!