Nieuws - UEFA Europa League – C Luo bood Manchester United een assist aan bij de 1-0 Real Sociedad-groep, tweede play-offs

UEFA Europa League - C Luo bood Manchester United een 1-0 assist aan in de tweede play-offs van de Real Sociedad-groep

图foto1

In de vroege ochtend van 4 november, Beijing-tijd, in de zesde ronde van de UEFA Cup Groep E-wedstrijd 2022/2023, stond Real Sociedad thuis tegenover de “Rode Duivels” Manchester United.Na de eerste helft assisteerde C Luo de 18-jarige Gana Joe om door het doel te breken, waarna beide teams geen enkel succes boekten, ManchesterVerenigduit 1-0 overwinning op Real Sociedad, maar vanwege het doelsaldo in de tweede groep, die niet direct uit de lijn gaat spelen, gaat Real Sociedad bovenaan de groep door naar de knock-outfase.
Manchester United 9 wedstrijden ongeslagen in een goede staat C Luo assisteert + 70 meter terug om het hart van de strijd om de overwinning te achtervolgen zal niet sterven

In de openingsfase lanceerde Real Sociedad een hogedrukrush, slechts 30 seconden Real Sociedad viel aan in de buurt van het strafschopgebied van United, de linkervoorzet van Martin vloog regelrecht uit de onderste lijn.In de 5e minuut schoof Real Sociedad op in het midden, Merino passeerde direct achter Fernandes, werd in het strafschopgebied gestoken en het linkervoetschot werd afgebogen.In de 8e minuut had United eindelijk de kans om aan te vallen nabij de Real Sociedad-box, Luke Shaw pakte de box, C Luo leunde op de rug van de verdediger om de bal neer te leggen, de scheidsrechter zei niets.

In de 16e minuut werd de impasse doorbroken, United backfield achteruit De Gea lange pass vond nauwkeurig de rechterkant van de B-fee, de laatste kopbal naar het midden, C Luo kreeg de bal en lanceerde een precieze rechtervoet direct, 18 jaar -oude jongeling Ganacho langs de linkerkant van de fast forward, kreeg de bal in het strafschopgebied met zijn linkervoet gestoken.Ghanacho scoorde zijn eerste doelpunt van het seizoen en bezorgde Manchester United een 1-0 voorsprong.

In de 20e minuut viel Real Sociedad aan vanaf de linkerkant van het veld, Merino pakte de bal en schoot vanuit het midden, maar de verdediger blokkeerde het schot.In de 26e minuut pakte Manchester United de bal vanaf het middenveld, B Fee kreeg de bal in het midden van het veld en stuurde een diagonale pass naar de linkerkant van de verdediging.In de 31e minuut probeerde de 19-jarige Martin van Real Sociedad een afstandsschot te maken dat naast ging.In de 40e minuut schonk Manchester United de bal continu achter in het veld, de hiel van Ghanacho klopte de bal in het midden van het veld en was gebroken, Martin kreeg de bal in het midden en schoot zonder te dreigen het doel onder tussenkomst van Casemiro.

In de 41e minuut stuurde Lisandro een lange pass van meer dan 70 meter naar de achterkant van het veld om achter te spelen, C Luo met hoge snelheid naar voren dwong Real Sociedad centrale verdediger Pacheco miste de klaring, C Luo enkele kans om de aanvallende doelman C te ontmoeten Luo koos ervoor om iets hoog te schieten.In de 43e minuut viel Real Sociedad aan na een succesvolle tegenoverval voor het veld, en de geassisteerde Grosabel werd voor het strafschopgebied geblokkeerd door De Gea.

In de tweede helft, in de 47e minuut, zette Real Sociedad de bal vanaf de linkerkant voor, en de kopbal vanuit het midden van het veld kwam onder tussenkomst van Thurrott te hoog.In de 58e minuut maakte Manchester United een aanpassing en verving Rashford door Van Der Beek, die middelmatig was in de aanval.De kopbal van Fernandes ging over het doel.

In de 70e minuut gooide Real Sociedad de bal vanaf de linkerkant van het veld naar het strafschopgebied, en Fernandes schoot hoog vanuit het strafschopgebied nadat de kopbal was teruggedraaid.In de 76e minuut werd Rashford midden in het veld afgesneden en Thurrott schoof op met de bal en schoot hoog.In de 79e minuut schoot Thurrott laag en naast vanaf de boxlijn.

Manchester United bleef daarna de bal richting het strafschopgebied van Real Sociedad hangen, maar wist nooit een kopbal te pakken.De hele wedstrijd eindigde toen Manchester United Real Sociedad met 1-0 versloeg, maar vanwege het doelsaldo op de tweede plaats in de groep vallen ze niet direct uit de groep en spelen ze een play-off van twee ronden met de derde groep. van de Champions League.

Opstellingen van beide kanten

Manchester United (4-2-3-1): 1-De Gea/20-Dalot, 2-Lindelof (58 min. 39-McTominay), 6-Lisandro, 23-Luxhau/14-Eriksen (81 min. 17-Fred) , 18-Casemiro/34-Van Der Beek (58 min. 10-Rashford), 8-B vergoeding, 49-Ganacho (81 min. 5-Maguire) / 7-Cro

Real Sociedad (4-4-2): 1-Remiro/18-Grosabel (58 min. 6-Erustrado), 24-Lenormand, 20-Pacheco, 15-Diogo Rico/3-Zubimendy, 8-Merino, 23-Bryce Mendes (81 min. 5-Suverdia), 42-Martin (58 min. 17-Navarro) / 19-Serote, 9- Carlos Fernandez (71 min. 16-Guevara)

图foto2

Soortgelijke producten zijn te vinden in ShenzhenLDK Industrieel Co., Ltdisa professionele productie en constructie van kooistadionbedrijven, we bouwen een professioneel kooivoetbalstadion dat een flexibel gebied bestrijkt, 3 personen, 5 personen, 7 personen, 11 personen en andere gebieden van de grootte van de locatie kan aanpassen, en eenvoudige installatie kan zijn geïnstalleerd op elke binnen- en buitenlocatie.

Met het productieprincipe van "milieubescherming, hoge kwaliteit, schoonheid, geen onderhoud" is de kwaliteit van de producten de eerste in de branche en worden de producten ook door klanten geprezen.Tegelijkertijd zijn veel “fans” van klanten altijd bezorgd over de dynamiek van onze branche en begeleiden ze ons om te groeien en vooruitgang te boeken!

Voetbaldoel

图foto3 图foto4 图foto5 图foto6

Luxe draagbare spelersstoel

图foto7 图foto8 图foto9

图foto 10 图foto 11 图foto 12

Uw belangrijkste vragen

(1) Heeft u alstublieft een R&D-afdeling?
Ja, al het personeel op de afdeling heeft meer dan 5 jaar ervaring.Voor alle OEM- en ODM-klanten bieden wij indien nodig een gratis ontwerpservice.

(2) Wat is de after-sales service alstublieft?
Antwoord binnen 24 uur, 12 maanden garantie en servicetijd tot 10 jaar.

(3) Wat is de doorlooptijd alstublieft?
Meestal is het 7-10 dagen voor monsters, 20-30 dagen voor massaproductie en dit varieert met de seizoenen.

(4) Kunt u de verzending voor ons regelen?
Ja, over zee, door de lucht of per expresse, we hebben een professioneel verkoop- en verzendingsteam om de beste en snelle service te bieden.

(5) Kunt u ons logo alstublieft afdrukken?