Nyheter - CHEN Meng vinner hele Kina-finalen i singelbordtennis for kvinner under de olympiske leker i Tokyo

CHEN Meng vinner hele Kina-finalen i singelbordtennis for kvinner under de olympiske leker i Tokyo

De moderne olympiske leker er verdens fremste multisportbegivenhet.De er den største idrettsfesten når det gjelder antall idretter på programmet, antall idrettsutøvere til stede og antall mennesker fra forskjellige nasjoner samlet på samme tid, på samme sted, i en vennlig konkurranses ånd.

Siden 1994 har de olympiske leker vekslet mellom en sommer- og vinterutgave annethvert år innenfor fireårsperioden for hver olympiade.Idrettsutøvere fra alle 206 nasjonale olympiske komiteer og IOC Olympic Refugee Team er kvalifisert til å konkurrere i et bredt spekter av sportsgrener og begivenheter, sett av et verdensomspennende publikum.

Etter ett års forsinkelse vil åpningsseremonien for Tokyo 2020 endelig starte 23. juli 2021. Milliarder av mennesker rundt om i verden forventes å følge med for å se saken på Tokyos olympiske stadion.

På dag seks av de olympiske leker i Tokyo 2020 vinner CHEN Meng finalen i hele Kina i singelbordtennis for kvinner på Tokyo Metropolitan Gymnasium.

CHEN Meng vinner hele Kina-finalen i singelbordtennis for kvinner under de olympiske leker i Tokyo1

Sun Yingsha (V) og Chen Meng (H) fra Team China poserer for fotografier under medaljeseremonien til bordtennis for kvinners single på dag seks av de olympiske leker i Tokyo 2020 på Tokyo Metropolitan Gymnasium 29. juli 2021 i Tokyo, Japan.

I finalen i hele Kina slo verdens nummer én sin landsmann, og verdens nummer to, SUN Yingsha, 4-2 på Tokyo Metropolitan Gymnasium 29. juli.

Det var en tøff kamp med 20 år gamle Sun som åpnet opp angrepet og vant den første kampen 9-11.Chen kjempet tilbake i de neste to kampene, og vant dem 11-6, 11-4, men tapte deretter 5-11 i den fjerde.Innen den 5. kampen hadde 27-åringen samlet seg og vunnet 11-4, og så holdt hun nervene i den siste kampen og vant den 11-9.

CHEN Meng vinner hele Kina-finalen i singelbordtennis for kvinner under de olympiske leker i Tokyo2

Selvfølgelig krever den perfekte ytelsen til bordtennis ikke bare en god ferdighet, men trenger også et bordtennisbord av høy kvalitet for støtte.Vår LDK kan tilby mange forskjellige typer bordtennisbord med god kvalitet for våre kunder, det har innendørsbord og utendørsbord for ditt valg, har også doble sammenleggbare modeller og enkle sammenleggbare modeller for ditt valg.Vi vil gjerne anbefale et varmt innendørs MDF bordtennisbord til deg i dag—LDK4015.

CHEN Meng vinner hele Kina-finalen i singelbordtennis for kvinner under de olympiske leker i Tokyo3

LDK4015 kan brukes i et bordtennisspill, det er moteregnbuedesign, bordplaten er laget av høykvalitets SMC-materiale og med 25 mm tykk ett-trinns støping.Den har også låsbare universalhjul og unik sammenleggbar design, så det vil være et godt valg hvis du leter etter et bærbart og sammenleggbart bordtennisbord, flere detaljer om denne modellen eller flere modeller om vårt bordtennisbord, ta gjerne kontakt med oss .

Vi skaper og bygger ledende merkevarer som tjener og inspirerer idrettsutøvere.Vi leverer kjøperverdi gjennom vekst og nådeløs forbedring.Vi ser oppriktig frem til å samarbeide med deg!

  • Tidligere:
  • Neste:

  • Forlegger:
    Innleggstid: 30. juli 2021