Nyheter - Kinesisk Super League - Wu Lei, Zhang Linpeng og Vargas ga bidrag, Haigang scoret 4 mål og ble blåst 3-1 Henan

Klokken 20.00 30. mars ble kampen mellom Shanghai Haigang og Henan Club Jiuzu Dukang i tredje runde av den kinesiske superligaen 2024 holdt på Shanghai SAIC Pudong fotballstadion.Shanghai havn vant til slutt 3-1.I det 56. minutt scoret Wu Lei det første målet med et tilleggsskudd;i det 84. minutt utlignet Kovich med en heading;i det 89. minutt scoret Zhang Linpeng med en heading;i det 7. minutt av stopptid beseglet Vargas seieren.I tillegg scoret Wu Lei (2 ganger), Yang Shiyuan og Wang Shenchao 4 mål og ble alle kalt offside.Shanghai Harbour har vunnet 2 kamper på rad hjemme.I de første 3 rundene har den 2 seire og 1 uavgjort, og samler 7 poeng.I historien til den kinesiske superligaen har den vunnet alle de 8 hjemmekampene mot motstanderne.Henan-klubben Jiuzu Dukang var seierløs i de første 3 rundene, med 2 uavgjorte og 1 tap, og samlet 2 poeng.

图片1

I de to første rundene av den kinesiske superligaen ble Shanghai Haigang rangert på 4. plass med 1 seier, 1 uavgjort og 4 poeng, mens Henan Club Jiuzu Dukang rangert på 11. plass med 2 poeng og 2 uavgjorte på rad.Shanghai Harbor og Henan-klubben Jiuzu Dukang har møtt hverandre 16 ganger i den kinesiske superligaen, med Shanghai Harbour som har 11 seire, 1 uavgjort og 4 tap.Shanghai Harbour Chinese Super League spilte mot Henan-klubben Jiuzu Dukang 7 ganger hjemme, og Shanghai Harbour vant alle.Sammenlignet med forrige runde roterte Shanghai Haigangs Bao Shimeng, Citardini, Yang Shiyuan og Lu Wenjun Wang Shenchao, Rusa, Xu Xin og Liu Zhurun ​​i startoppstillingen, mens Liu Yixin, Huang Ruifeng og Huang Zichang fra Henan Clubs vinforfedre Du Kang roterte Liu Bin, Wang Shangyuan og Yang Yilin.

Fantastisk øyeblikk

I det 11. minutt snudde Wu Lei og volleyte ballen foran i sekstenmeteren, men den var offside og målet var ugyldig.

I det 13. minutt gikk Achim Peng frem fra venstre side av 16-meteren og spratt av utsiden av vristet på venstre fot.Ballen traff utsiden av venstre stolpe og spratt ut av grunnlinjen, men den var også offside.

I det 31. minutt justerte Vargas venstrefoten på toppen av buen og skjøt rasende.Xu Jiamin konfiskerte ballen enkelt.

I det 38. minutt skjøt Yang Shiyuan ballen fra høyre hjørne av 16-meteren, men det var offside.

I det 42. minutt dyttet Kovich et skudd fra midten av 16-meteren, og Yan Junling reddet ballen på magisk vis.

I det 43. minutt passerte Nasario et hjørnespark fra venstre, og Maidana headet ballen over midten.

I det første minuttet av stoppetiden skjøt Yang Shiyuan et langskudd fra toppen av buen, og Xu Jiamin fanget ballen.

I det 47. minutt overflankerte Wu Lei ballen midt i 16-meteren og scoret, men det var offside og målet var ugyldig.

I det 54. minutt passerte Nazario et frispark fra venstre inn i 16-meteren.Kovics heading fra venstre side av 16-meteren gikk over tverrliggeren.

图片2

I det 56. minutt gjorde Xu Jiamin en feil med et stort spark i 16-meteren.Feng Jins skudd fra høyre side av 16-meteren ble reddet av Xu Jiamin.Wu Lei falt i bakken i 16-meteren og feide ballen inn. Wu Lei scoret sitt tredje mål i den kinesiske superligaen denne sesongen og Shanghai Haigang ledet 1-0!

I det 59. minutt var Nasarios frispark fra 25 meters hold for på mål og Yan Junling konfiskerte ballen.

I det 65. minutt skjøt Vargas en volley fra høyre side av toppen av buen, og ballen bommet litt på høyre stolpe.

I det 70. minutt snudde Wang Shen og skjøt fra den lille sekstenmeteren.Ballen traff Liu Yixin og fløy inn i mål.Wang Shen passerte imidlertid ballen først og målet var ugyldig.

图片3

图片4

I det 84. minutt passerte Nazario et hjørnespark fra høyre.Kovic hoppet høyt fra linjen i det lille straffefeltet og slo Jiang Guangtai og headet ballen ned i nedre venstre hjørne av målet.Henan Club Jiuzu Dukang utlignet til 1-1!

I det 89. minutt passerte Vargas et hjørnespark fra venstre, Zhang Linpeng traff venstre side av den lille sekstenmeteren og scoret, Shanghai Haigang ledet 2-1!

图片5

图片6

I det 7. minutt av pausetid passerte Oscar et hjørnespark fra høyre.Kovic headet ballen fra midten av 16-meteren.Vargas stoppet ballen på venstre side av buen og volleyet inn i det nære hjørnet.Shanghai Harbour drepte resultatet, 3-1!

Til slutt beseiret Shanghai Harbour Henan Club Jiuzu Dukang 3-1 hjemme.

[Lineup fra begge sider]

Shanghai havn (4231): 1-Yan Junling;31-Bao Shimeng (53'4-Wang Shenchao), 3-Jiang Guangtai, 5-Zhang Linpeng, 19-Wang Zhen'ao;18-Citadini, 20-Yang Shiyuan (79'9) -Gustavo);11-Lv Wenjun (64'8-Oscar), 10-Vargas, 27-Feng Jin (80'17-Shen Zigui);7-Wu Lei (80'16-Xu Xin);

Innbyttere som ikke spiller: 2-Li Ang, 12-Chen Wei, 13-Wei Zhen, 14-Li Shenglong, 37-Chen Xuhuang, 41-Liang Kun, 45-Liu Xiaolong

Henan Club Liquor Dukang (442): 26-Xu Jiamin;2-Liu Yixin, 36-Maidana, 24-Li Songyi, 13-Xu Haofeng;11-Achim Peng (74'7-Zhong Yihao), 8-Denic , 22-Huang Ruifeng (73'6-Wang Shangyuan), 10-Huang Zichang (64'19-Yang Yilin);40-Nazario (90+2'9-Feng Boyuan), 20-Kovic;

Innbyttere som ikke spiller: 1-Shi Chenglong, 3-Zhou Yuande, 16-Yang Kuo, 17-Wang Jinshuai, 21-Chen Keqiang, 23-Ke Zhao, 27-Niu Ziyi, 32-Li Tenglong

图片7

Lignende produkter finner du i Shenzhen LDK Industrial Co., LtdJegSom profesjonell produksjon og bygging av burstadionbedrifter, bygger vi profesjonelle burfotballstadion som dekker et fleksibelt område, kan tilpasse 3 personer, 5 personer, 7 personer, 11 personer og andre områder av størrelsen på lokalet, og enkel installasjon, kan være installert i alle innendørs og utendørs arenaer.

Med produksjonsprinsippet «miljøvern, høy kvalitet, skjønnhet, null vedlikehold» er kvaliteten på produktene den første i bransjen, og produktene får også ros av kundene.Samtidig er mange kunders "fans" alltid bekymret for bransjens dynamikk, og følger oss for å vokse og gjøre fremskritt!

Fotballmål

图片11

Deluxe bærbart spillersete

bilde 12

Dine viktigste spørsmål

(1)Har du en FoU-avdeling?
Ja, alle ansatte i avdelingen har mer enn 5 års erfaring.For alle OEM- og ODM-kunder tilbyr vi gratis designtjeneste om nødvendig.

(2) Hva er ettersalgstjenesten?
Svar innen 24 timer, 12 måneders garanti og servicetid opptil 10 år.

(3) Hva er ledetiden?
Vanligvis er det 7-10 dager for prøver, 20-30 dager for masseproduksjon og dette varierer med årstidene.