Nyheter - Saudi-Arabia overrasker Lionel Messis Argentina i en av de største opprørene i verdenscuphistorien

图片2

Lusail, QatarCNN

Saudi-Arabia produserte en av de største opprørene i verdenscuphistorien tirsdag, og sloLionel Messi sinArgentina 2-1 på et forbløffende tidspunktGruppe C kamp.

Mange hadde forventet at det søramerikanske laget, rangert på tredjeplass i verden, ubeseiret i tre år og blant favorittene til å vinne turneringen, skulle feie til side motstanderen, rangert 48 plasser under seg på verdensrankingen.

All prat før kampen fokuserte på Messi, en av de største spillerne noensinne som spiller i det som sannsynligvis blir hans siste verdensmesterskap.Den argentinske kapteinen scoret en tidlig straffe for å sette laget sitt i ledelsen, men to mål i andre omgang fra Saleh Al-Shehri og Salem Al Dawsari snudde kampen på hodet.

De tusenvis av saudiske fansen inne på Lusail Stadium kunne ikke tro hva de så på da de feiret sin uventede seier.

Et slikt comeback hadde ikke så langt ut som mulig i store deler av kampen.Argentina kontrollerte kampen etter å ha tatt ledelsen, men det saudiarabiske sjefen Hervé Renard sa i pausen fungerte.Laget hans kom ut med en ny oppfatning og sto tå til tå med Argentinas verdensklasselag.

图片1

Saudi-Arabia-spillere feirer sjokkseieren.

Al Dawsaris utrolige vinner fra distanse – og påfølgende akrobatisk feiring – vil bli et av øyeblikkene i dette eller et hvilket som helst verdensmesterskap og utvilsomt, med tiden, et "jeg-var-der"-øyeblikk for fansen.

Da det nærmet seg full tid, jublet fansen hver takling og redning som om de var mål, og da kampen faktisk var over, reagerte Saudi-Arabia-fansen med vanvidd.

Begge sett med spillere sank ned på knærne, av vantro og utmattelse.Messi, som så mange hadde kommet for å se, så fortvilet ut da han gikk av med saudiske fans som ironisk over navnet hans.

Ifølge sportsdatagruppen Gracenote, som er et Nielsen-selskap, var tirsdagens resultat det største opprøret i konkurransens historie.

"Den mest overraskende verdenscupseieren noensinne ifølge Gracenote var USAs seier over England i 1950 med en 9,5 % sjanse for seier for det amerikanske laget, men Saudi-Arabias sjanse for seier i dag ble estimert til 8,7 %, så tar over som nummer én," den sa i en uttalelse.

Så mye som dette var en historisk seier for Saudi-Arabia, var det et ydmykende nederlag for Argentina som kapitulerte på den største scenen.

Saudiske spillere smilte og lo sammen med journalister da de forlot stadion, en sterk kontrast til den argentinske troppen som gikk med hodet ned på lagbussen.Messi var en av få som stoppet og snakket med journalister og stoppet til og med for å ta bilder.

图片4

Saudi-Arabia-spillere feirer seieren over Argentina tirsdag 22. november. 2-1-resultatet eren av de største opprørene i verdenscuphistorien.

Den fantastiske prestasjonen til fotballspillerne er spennende, så vil du ha det samme fotballutstyretsomspillere?