Nyheter - UEFA Europa League - C Luo tilbød en assist Manchester United 1-0 Real Sociedad gruppe andre sluttspill

UEFA Europa League – C Luo tilbød en assist Manchester United 1-0 Real Sociedad gruppe andre sluttspill

图片1

Tidlig på morgenen 4. november, Beijing-tid, i sjette runde av UEFA-cupens gruppe E-kamp 2022/2023, møtte Real Sociedad «Red Devils» Manchester United hjemme.Etter første omgang assisterte C Luo 18 år gamle Gana Joe til å bryte gjennom målet, hvoretter begge lag ikke hadde noen suksess, Manchesterforentborte 1-0 seier over Real Sociedad, men på grunn av målforskjellen i den andre gruppen, ikke direkte ut av linjen vil spille sluttspillet, Real Sociedad toppen av gruppen for å gå videre til knockout-stadiet.
Manchester United 9 kamper ubeseiret i en god tilstand C Luo assisterer + 70 meter tilbake for å jage hjertet av kampen om seier vil ikke dø

I åpningsfasen startet Real Sociedad et høytrykksrush, bare 30 sekunder angrep Real Sociedad nær United-straffefeltet, Martin venstre kryss fløy rett ut av bunnlinjen.I det 5. minutt avanserte Real Sociedad på midten, Merino passerte rett bak Fernandes satt inn i boksen venstrebeint skudd avvist.I det 8. minutt hadde United endelig en sjanse til å angripe nær Real Sociedad-boksen, Luke Shaw plukket boksen, C Luo lente seg på baksiden av forsvareren for å ta ballen ned, dommeren sa ikke noe.

I det 16. minutt ble dødlåsen brutt, United-backfield bakover De Gea langpasning fant nøyaktig høyre side av B-avgiften, sistnevnte heading til midten, C Luo fikk ballen og lanserte en presis høyrefot direkte, 18-års -gamle unggutten Ganacho langs venstresiden av hurtigspissen, fikk stukket ballen inn i boksen venstrefot.Ghanacho scoret sitt første mål for sesongen for å gi Manchester United en 1-0 borteledelse.

I det 20. minutt angrep Real Sociedad fra venstre side av banen, Merino tok ballen og skjøt fra midten, men forsvarsspilleren blokkerte skuddet.I det 26. minutt tok Manchester United ballen fra midtbanen, B fee fikk ballen midt på banen og sendte en diagonal pasning til venstre side av forsvaret.I det 31. minutt forsøkte Real Sociedad-midtbanespilleren 19 år gamle Martin et langskudd som gikk utenfor.I det 40. minutt helte Manchester United ballen kontinuerlig bakerst i banen, hælen til Ghanacho banket ballen midt på banen og ble brutt, Martin fikk ballen på midten og traff målet uten å true under innblanding av Casemiro.

I det 41. minutt sendte Lisandro en lang pasning på mer enn 70 meter til baksiden av feltet for å spille bak, C Luo høyhastighets fremover tvang Real Sociedad midtstopper Pacheco glipp av klareringen, C Luo enkelt sjanse til å møte den angripende målvakten C Luo valgte å velge et skudd litt høyt.I det 43. minutt gikk Real Sociedad til angrep etter et vellykket kontringsran foran feltet, og assisterte Grosabel ble blokkert av De Gea foran feltet.

I andre omgang, i det 47. minutt, krysset Real Sociedad ballen fra venstre side, og headingen fra midten av banen ble for høyt under innblanding fra Thurrott.I det 58. minutt gjorde Manchester United en justering og erstattet Rashford med Van Der Beek, som var middelmådig i angrepsenden.Fernandes' heading gikk over mål.

I det 70. minutt kastet Real Sociedad ballen i feltet fra venstre side av banen, og Fernandes skjøt høyt fra innsiden av feltet etter at headingen ble svingt tilbake.I det 76. minutt ble Rashford avskåret midt på banen og Thurrott avanserte med ballen og skjøt høyt.I det 79. minutt skjøt Thurrott lavt og utenfor fra sidelinjen.

Etter det fortsatte Manchester United å henge ballen mot Real Sociedads boks, men klarte aldri å heade.Hele kampen endte med at Manchester United slo Real Sociedad 1-0 på bortebane, men på grunn av målforskjellen på andreplass i gruppen, vil de ikke være direkte ute av gruppen og spille to-runders sluttspill med den tredje gruppen. av Champions League.

Oppstillinger fra begge sider

Manchester United (4-2-3-1): 1-De Gea/20-Dalot, 2-Lindelof (58 min. 39-McTominay), 6-Lisandro, 23-Luxhau/14-Eriksen (81 min. 17-Fred) , 18-Casemiro/34-Van Der Beek (58 min. 10-Rashford), 8-B avgift, 49-Ganacho (81 min. 5-Maguire) / 7-Cro

Real Sociedad (4-4-2): 1-Remiro/18-Grosabel (58 min. 6-Erustrado), 24-Lenormand, 20-Pacheco, 15-Diogo Rico/3-Zubimendy, 8-Merino, 23-Bryce Mendes (81 min. 5-Suverdia), 42-Martin (58 min. 17-Navarro) / 19-Serote, 9- Carlos Fernandez (71 min. 16-Guevara)

图片2

Lignende produkter finner du i Shenzhen LDK Industrial Co., LtdJegSom profesjonell produksjon og bygging av burstadionbedrifter, bygger vi profesjonelle burfotballstadion som dekker et fleksibelt område, kan tilpasse 3 personer, 5 personer, 7 personer, 11 personer og andre områder av størrelsen på lokalet, og enkel installasjon, kan være installert i alle innendørs og utendørs arenaer.

Med produksjonsprinsippet «miljøvern, høy kvalitet, skjønnhet, null vedlikehold» er kvaliteten på produktene den første i bransjen, og produktene får også ros av kundene.Samtidig er mange kunders "fans" alltid bekymret for bransjens dynamikk, og følger oss for å vokse og gjøre fremskritt!