Správy - Zaoblené na Wimbledon

Pozornosť na Wimbledon

图片1

Tenisové majstrovstvá Wimbledon 2022 sa budú konať od 27. júna do 10. júla 2022 v All England Club and Croquet Club vo Wimbledone, Londýn, Anglicko.Tenisové turnaje vo Wimbledone zahŕňajú dvojhru, štvorhru a zmiešanú štvorhru, ako aj juniorské podujatia a tenis na invalidnom vozíku.

The Championships, Wimbledon, bežne známy ako Wimbledon alebo The Championships, je najstarší tenisový turnaj na svete a je všeobecne považovaný za najprestížnejší.Od roku 1877 sa koná v All England Clube vo Wimbledone v Londýne a hrá sa na vonkajších trávnatých ihriskách.Wimbledon je jediný veľký turnaj, ktorý sa stále hrá na tráve, čo je tradičný tenisový povrch.

Ako jeden zo štyroch tradičných tenisových grandslamov bol Wimbledon pre tenistov vždy silný.Vo Wimbledone 2022 vedie čínsky tím Zhang Shuai a ďalších 6 ľudí, ktorí sa zúčastnia tejto súťaže.Počkajme si a uvidíme ich dobré výsledky.

图片2

Tenis je veľmi populárnymedzivšetky vekové skupinyv zahraničí.LDK je profesionálny výrobca športového vybavenia v Číne, sme aplikovali tenisové vybavenie pre makékoľvek palice, ako sú ploty na tenisových kurtoch, tenisové stĺpiky, rozhodcovské stoličky atď. Odborne vyrobené s použitím najkvalitnejších dostupných materiálov, naše tenisové vybavenie máelitný výkon s prvotriednou životnosťou. Naše produkty možno použiť na súťaže, školenia a tiež na podporu prispôsobenia.LDK sa zaviazala poskytovať najlepšie tenisové vybavenie.图片3 图片4

  • Predchádzajúce:
  • Ďalšie:

  • Vydavateľ:
    Čas odoslania: 14. júla 2022