Tala Fou - Ta'aloga a Asia: Ta'aloga lona 19 a Asia e fa'ai'u i Hangzhou, Saina

Taaloga a Asia: Taaloga lona 19 a Asia e fa'ai'u i Hangzhou, Saina

Hangzhou Saina-O le 19th Asian Games na faaiuina i le Aso Sa i le sauniga faaiu i Hangzhou, Saina, ina ua silia ma le lua vaiaso o tauvaga e aofia ai le 12,000 tagata taaalo mai atunuu ma itulagi e 45.

图片1

O taʻaloga na faia toetoe lava a leai ni matapulepule, e le gata i tagata taʻalo ae faʻapea foʻi ma tagata matamata ma faʻatulagaina le aufaigaluega, ina ua maeʻa le tasi le tausaga na tolopoina ona o le faʻamaʻi o le coronavirus.

E 40 pine sa finauinalakapi, pasiketipolo, volipolo, gymnastics, afeleti, faatufugaga, maulu, aau ma isi, e aofia ai mea e le o le Olimipeka e pei o le kabaddi, sepaktakraw ma le Go board game.

图片2

Esports na fa'atauaina e fai ma pine fa'ailoga aloa'ia i Hanzhou, lea o lo'o i ai lona laumua e-commerce tele Alibaba Group Holding Ltd.

图片3

 

Na faia e le atunuu talimalo le “Olimipeka a Asia” e pei o le siamupini a le atunuu o Saina, na muamua ai i le pine auro i le 201, sosoo ai ma le 52 a Iapani ma le 42 a Korea i Saute.

O ta'aalo a Saina na fa'ai'u auro-siliva i le tele o ta'aloga, a'o aga'i i luma tele Initia, tulaga fa i le 28 auro.

图片5

"I le tulaga faʻapitoa ua matou maua se tasi o taʻaloga sili ona lelei a Asia," o le tala lea a le sui pule sili o le Fono a le Olimipeka o Asia, Vinod Kumar Tiwari, i se fonotaga a le au tusitala i le Aso Sa aʻo leʻi maeʻa mea mulimuli.

“E 97 le aofa’i o ta’aloga, 26 fa’amaumauga a Asia ma le 13 fa’amaumauga a le lalolagi, o lea ua matua’i maualuga lava le tulaga o ta’aloga.Matou te matua fiafia lava i ai.”

O Shigeyuki Nakarai, o lona igoa o le ausiva o Shigekix, sa avea ma ave fu’a a Iapani, i le aso talu ona manumalo i le pine auro i le talepe a alii, e ta’ua foi o le breakdance, e agavaa ai mo le Olimipeka i Pale i le tausaga fou.

Korea i Matu, faatasi ai ma le aumalaga e tusa ma le 190 tagata taaalo, na toe foi i se taaloga faavaomalo tele-taaloga mo le taimi muamua talu mai taaloga a Asia talu ai i le 2018 i Jakarta ma Palembang, Initonesia.

O Korea i Matu sa fa'atumauina le fa'atonutonuina o tuaoi COVID-19 i le lotolotoi o fa'ama'i.

I le masina o Iulai, na faamaonia ai e le Fono a le Olimipeka a Asia e oo atu i le 500 tagata taaalo Rusia ma Belarusian e auai e aunoa ma ni faailoga faaleatunuu i Taaloga Asia i le lotolotoi o le taua a Rusia i Ukraine, ae i le faaiuga, e lei tauva na tagata taaalo i Hangzhou.

I le amataga o le Aso Sa, na manumalo ai Saina i le pine auro a le au aau faatufugaga e 868.9676 'ai ina ua mae'a le faiga masani.Na maua e Iapani le siliva i le 831.2535, ae na maua e Kazakhstan le apamemea i le 663.7417.

Na manumalo Iapani i le pine auro o le au karate a alii, ae o le Taiwan o Gu Shiau-shuang na manumalo i le alii o Kazakhstan Moldir Zhangbyrbay i le kumite 50-kilograma faaiu a tamaitai.

图片6

O le isi Ta'aloga a Asia o le a alu i Iapani i Aichi Prefecture ma lona laumua o Nagoya i le 2026

O mea tau taaloga i le tauvaga o se vaega taua tele.

O le LDK o se tasi e tu'uina atu malae ta'aloga ma mea faigaluega mo malae soka, pasiketipolo, padel court, tenisi, gymnastics courts etc. I Saina.O oloa e ogatasi ma fa'ata'ita'iga a le tele o ta'aloga federations, e aofia aiFIBA, FIFA, FIVB, FIG, BWF ma isi, ma ofoina atu auaunaga fa'apitoatalu mai le 1981. 

LDK e aofia ai le tele o vaega o oloa.O le tele o mea faigaluega e te va'aia i Ta'aloga a Asia e mafai ona ofoina mai e le LDK

 

图片7 

Upu autu: meataalo/taaloga soka/sini soka/pape pasiketipolo/padel malae tenisi/meataalo/ta'alo/ta'alo volipolo badminton upega pikilepolo/ laulau tenisi laulau.

 

  • Muamua:
  • Sosoo ai:

  • Lomitusi:
    Taimi meli: Oke-13-2023