Tala Fou - Cage soka latalata mai ia te au

Cage soka latalata mai ia te au

I le taamilosaga lona 29 o le vaitau o le Bundesliga 2023-2024, na manumalo ai Leverkusen i le ulutala Bundesliga i le lima taamilosaga i luma atu o le faasologa ma le 5:0 salu o le asiasi atu ia Werder Bremen i le fale i le aso 14.Ole ulua'i Suafa Bundesliga lea ile 120 tausaga ole tala'aga a Leverkusen ma malepe ai le pule a Bayern Munich ile 11 tausaga ile suafa.

https://www.ldkchina.com/china-best-metal-cage-soccer-cage-football-for-sports-equipment-2.html

 

Leverkusen na faia se faʻailoga iloga i le Bundesliga i lenei vaitau, faʻamutaina le 11 tausaga a Bayern Munich ma manumalo ai i le lakapi lakapi maualuga a Siamani mo le taimi muamua.I tua atu o lenei siamupini o le lotogatasi, galulue faatasi ma le finafinau o le ‘au, a o latou faaalia le tulaga maualuga i le taamilosaga, ma iu ai ina manumalo i lenei faailoga i taaloga mautu ma tulaga mataina.
O le manuia o Leverkusen e le gata i le au taaalo, ae o le lagolago atoa a le au faiaoga ma le au lagolago.O le aai atoa na faatofuina i le fiafia ma le fiafia i lenei taimi fiafia, lea na vaaia o se mea taua i le talafaasolopito o le lakapi a Leverkusen.
I le faaopoopo atu i lona manuia i luga o le pitch, o Leverkusen foi e iai sona sao taua i le pisinisi soka.I le avea ai o se kamupani tuuto i le alualu i luma o tekinolosi lakapi ma meafaigaluega, na matou faamanatuina ai le manumalo a Leverkusen i le LDK ma sa matou mananao foi e tuuina atu le tele o au ma tagata taaalo i tulaga maualuga ma meafaigaluega.O a matou oloa e le gata o le maualuga ma le tumau, ae faʻaleleia atili ai aʻoaʻoga a le au taʻaloga ma faʻatusatusa le poto masani
Shenzhen LDK Industrial Co., Ltd o se gaosiga faʻapolofesa ma le fausiaina o fale taʻaloga taʻaloga, matou te fausia fale taʻaloga lakapi faʻapolofesa e aofia ai se nofoaga fetuutuunai, e mafai ona faʻavasegaina 3 tagata, 5 tagata, 7 tagata, 11 tagata ma isi vaega o le tele o le nofoaga, ma faʻapipiʻi faigofie, e mafai ona faʻapipiʻi i soʻo se nofoaga i totonu ma fafo.
Faʻatasi ai ma le faʻavaeina o le gaosiga o le "puipuiga o le siosiomaga, maualuga maualuga, matagofie, leai se tausiga", o le lelei o oloa o le muamua lea i le alamanuia, ma o oloa e viia foi e tagata faʻatau.I le taimi lava e tasi, o le tele o tagata faʻatau "fans" o loʻo popole i taimi uma e uiga i le malosi o la tatou pisinisi, faʻatasi ma i tatou e tuputupu aʻe ma alualu i luma!

 

https://www.ldkchina.com/aluminum-portable-soccer-goal-equipment-football-goal-post-for-sale-3.html
O nisi nei o mea tetele na matou fa'atinoina mo lau fa'amatalaga.

Matou te manaʻo e faʻalauiloa a matou faʻatauga vevelafale sokafaamasinoga ia te oe, tasi le taulaga tu'u, e aofia ai meafaigaluega atoatoa mo se faamasinoga.
1.O le faʻamau faʻapipiʻi faʻaaogaina le faʻapipiʻi semi-circular ma le faʻapipiʻiina o auala, lea e faigofie ona faʻaogaina ma vave faʻapipiʻi, faʻaitiitia ai le taimi o le fausiaina.
2. O faʻamau faʻapipiʻi e mate-faʻamaonia le faʻamaoni o le faʻatinoga o faʻamau taʻitasi.
3. Fa'aogaina fa'ailoga u'amea u'amea mo le fa'afeso'ota'i mea fa'aoga e fa'aleleia atili ai le tau atoa ma le mautu.
4. Double electrostatic epoxy pa'u vali: mea sprayed e saogalemu ma le siosiomaga, ma foliga o le anti-UV.E masani lava ona tautala, falegaosimea lautele e faʻaaogaina le tasi-layer spray, lea e leaga le faʻatinoga i le valivali.E faigofie ona mou atu ma o le a suia le lanu i lalo ole vevela maualuga.

 

https://www.ldkchina.com/new-design-high-grade-steel-soccer-cage-with-fence-soccer-team-shelter-2.html

 

Taulai i le tulaga o fale taʻaloga

 

https://www.ldkchina.com/professional-soccer-cage-sport-equipment-panna-cage-2.html

 

Mea Mana'omia Cage soka latalata mai ia te au

I le lumanaʻi, o le a faʻaauau pea ona matou sao i le atinaʻeina o le soka, saunia mea soka ma malae mo le tele o 'au, ma molimauina lo latou manuia ma le mamalu faʻatasi.

https://www.ldkchina.com/new-design-high-grade-steel-soccer-cage-with-fence-soccer-team-shelter.html

 

  • Muamua:
  • Sosoo ai:

  • Lomitusi:
    Taimi meli: Apr-19-2024