Tala Fou - Va'aiga Atoa: 2022 NBA Finals

A'oa'oga atoa: 2022 NBA Finals

E ui ina maua e Stephen Curry se po e seasea ona fana i le Taaloga 5,Ana laa i luga ndrew Wigginsto ta'ita'i le Golden State Warriors i le manumalo 104-94 i luga o le Boston Celtics e maua ai le ta'i 3-2.

片 78 片 104

E pei ona valoia e le toatele o tagata muamua, e lei toe faaauauina e Curry lona tulaga muamua i lenei taaloga, ae o le isi vaega o le Warriors (Wiggins ma Poole) na avea ma tama autu mo le Warriors e manumalo ai i lenei taaloga.Aemaise lava le 3-pointer a Poole i le tuai o le kuata lona tolu ma le latou galulue faatasi ma Thompson i le lona fa.O mea ia e faʻamaonia ai le tala a le toʻatele o tagata i luma o le G5: "Atonu e le o taimi uma e maua ai e Curry se lagona lelei, o le faʻatinoga a isi tama taʻalo o le ki lea i le Warriors manumalo i le G5."

片 79

Ioe, i le avea ai o se tagata gaosi mea taʻaloga, e mautinoa lava ou te le o iinei e faʻamatalaina le taʻaloga, ua ou i ai iinei e faʻalauiloa le pasiketipolofaamasinoga.

O se malae pasiketipolo masani e mafai ona manatu o se malae pasiketipolo atoatoa sei vagana ai se malae atoa ma meafaigaluega talafeagai i luga o le malae.

 

1. Ato polo

E aofia ai le auvae ma le upega, o le sini o le pitch.O le ato e fai i u'amea malo ma e lapotopoto.O se upega pa'epa'e e le gata o lo'o tautau i lalo o le li'o.

O le ato mama e faia i se pa uʻamea malo ma le lautele o le 2CM, ma le totonu o le 45CM ma le lanu moli.Tulaga maualugaΦ18mm uʻamea tautotogo malo .Ua faʻamautu faʻalava i le ogatotonu o le lautele lautele o le backboard.lectrostatic epoxy paʻu paʻu vali, puipuiga o le siosiomaga, anti-acid, anti-susu.

O le upega e faia i le maea paʻepaʻe ma tautau i luga o le paʻu ma le umi e 40 cm.O lona fausaga e tatau ona faʻatagaina le polo e ui atu i sina teteʻe ma paʻu i lalo, ina ia matauina le tulaga o le polo i totonu o le ato.

89 片 90

2. O le pa pasiketipolo

 

E aofia ai le laupapa pito i tua ma poutū laupapa, o loʻo tu i le ogatotonu o pito uma e lua o le malae pasiketipolo.O loʻo i ai ituaiga hydraulic, ituaiga plug-in, ituaiga puipui, ituaiga faʻalo.

Itaitaitagteinebasketballbfoefa'atasi ai ma le fa'avaa alumini fa'apipi'i ma fa'aofuofu.12mm FIBA ​​mafiafia masani

Poutu laupapa tua, lapopoa faavae e faalagolago i sitaili, Mea e maualuga vasega paipa uʻamea 80X120X5mm ma 60X120X5mm.Ole umi ole fa'aopoopoga ole 3.35m.

88片 93

 

 

 

81

3. Taimi 24-lua

O se masini na fa'aaogaina e fa'amanino ai le 24 sekone ma le taimi o ta'aloga.Faatasi ai ma i latou, o le taimi osofaʻi e i totonu o le 5 sekone, ma o le taimi e amata ona faitau i lalo, lea e mafai ona fesoasoani i tagata taaalo ma laufali e filifili atili saʻo.O le amataga o le taimi e 24-lua e aofia ai: toe maua e le au le polo;o le togi i totonu, pe a pa'i se tagata taalo i le polo;ma pe a toe maua le umiaina ina ua misi le togi saoloto ma se polo oso.Sitaili e, tasi itu, tolu itu, fa itu lau lau

片 26 片 62 片 98

Ua oo mai le tau mafanafana, o le soka o le ta'aloga ta'uta'ua ta'uta'ua i le lalolagi.O le faatosinaga e le gata i le konetineta, ae faʻafeiloaʻi foi e tagata fiafia i Asia, Amerika, Ausetalia ma isi nofoaga,e le gata i vaega matutua.

O lea e mautinoa lava e le o se mea e leiloa le amataina o lenei gaioiga. O le asō o le a ou aveina oe e aʻoaʻo le fatuina o se malae soka.

O le malae lakapi e aofia ai sini,mutia faima le pa fanua, ioe, o se nofoaga lenei mo aoaoga faapolofesa, tele vaega o le olaga i aso taitasi e filifili, e pei o nofoa, upega pito i luga, pou moli ma tufatufa kapeneta.

 

4.Electronic sikoa laupapa

I le ta'aloga NBA, o le a fa'aalia le sikoa moni o le ta'aloga i luga o le fa'aaliga tele fa'ata'amilosaga atoa i luga a'e o le ogatotonu o le malae, e aofia ai fa'amatalaga talafeagai o ta'aloga, numera o taimi fa'agata ma isi fa'amatalaga.

下载

Ou te faamoemoe o lenei taumafanafana vevela ma le manaia, ia aua nei galo ia te oe le faamalositino!

 

 

  • Muamua:
  • Sosoo ai:

  • Lomitusi:
    Taimi meli: Iuni-16-2022