Tala Fou - Na fa'afefea ona avea Beckenbauer ma fai'ai, loto ma va'aiga a Bayern Munich

Na avea Beckenbauer ma faiʻai, faʻamalosi ma le vaʻai a Bayern Munich

O le Aso Tofi 22 o Me, 2008, i nai itula laiti o le taeao, i le VIP area i Moscow Luzhniki stadium, e leʻi umi talu ona manumalo Manchester United i le UEFA Champions League i sala.O lo'o ou tu ma le kopi aupito lata mai oSiamupinimekasini i lo’u lima, ma taumafai e maua le lototele e fai atu ai ia Franz Beckenbauer, o lē o loo loloto le talanoaga i se laulau lata ane, e saini mai le faavaa.

A maeʻa ni nai minute, o loʻo i ai se faʻagogo ma, faʻaaoga le taimi, ou te faʻamalie atu mo le faʻalavelave ma ole atu mo le saini a Beckenbauer.“Ioe,” sa luelue lona ulu, ma ave ma le agalelei le peni ma le mekasini na ofoina atu.A'o ia saini, ou te fesili ia te ia po o le a sona manatu i le taaloga.Na ia malolo, ona faʻapipiʻi lea o le ea i lona lima taumatau e faʻaalia ai le laʻititi o le manumalo a United.

I lena taimi, o le taga na foliga mai o se vaega ofoofogia pu'upu'u o le poto.Mulimuli ane, na ou iloa ai o Beckenbauer na faʻaaluina le tele o lana galuega e nofo ai i na pito.

Na fesoasoani le fuʻa a se tagata laina e faʻaumatia lona faʻamoemoe e manumalo i le Ipu a le Lalolagi i Wembley i le 1966. E fa tausaga mulimuli ane, e ui lava na tumau pea o ia i luga o le malae ma lona lima faʻateʻa i le maata, ae na faiaina lava Siamani Sisifo i le semi-final sili o le Ipu a le Lalolagi. -taimi, i le sikoa ese i le fitu, i Italia.

E le mafai lava ona tupu i aso nei ae o le fana lauiloa o ia ma lona lima o loʻo fusi i luga o lona fatafata - na gau lona vae - o se faʻamaoniga faʻamaonia e faapea o Beckenbauer sa i ai le loto i tua o le lalelei.

E oo lava i le 1974, le tausaga na ia manumalo ai i le Ipu a Europa ma le Ipu a le Lalolagi, o manuia a Beckenbauer e le masani ai.Faʻasaga ia Atletico Madrid, Bayern e tasi le minute mai le faʻatoʻilaloina aʻo leʻi tutusa Georg Schwarzenbeck - faʻatulagaina se toe faʻataʻitaʻiga na manumalo ai le Roten 4-0.

I le faaiuga o le Ipu a le Lalolagi, o le au a Beckenbauer na tau le i ai i le taaloga mo le 20 minute ona o le sala a Johan Neeskens na maua ai e Oranje le atamai.Na mafai ona fa'amauina le fa'ai'uga a'o le'i tutusa Paul Breitner mai le sikoa i le 25 minute.E oo lava i le avea ai ma se pule, o lona manumalo i le Ipu a le Lalolagi i le 1990 na mafua ai le le lelei o Egelani mai le nofoaga i Turin.

O suiga o le iʻuga ua le paleni pe faʻafefe ai le tele o tagata sikoa, ae i le feagai ai ma le masaga a Kipling o le manumalo ma le faʻalavelave, o le uiga matagofie o Beckenbauer e tumau pea le ofoofogia.E oo lava ia Brian Clough na faagaeetia e fai mai e uiga ia te ia: "Na ou vaai muamua ia Franz Beckenbauer i totonu o se faleaiga ma na ia faia i le auala lava e tasi na ia taalo lakapi ai: ma le vasega ma le pule."

Taaalo, faiaoga, uma i le taimi e tasi.

O se tasi o auala e vaʻavaʻai ai i le tala faasolopito o le soka o se tauiviga faifaipea, e le mafai ona foia mo le pule ma faatosinaga i le va o tagata taaalo ma faiaoga.Talu mai le 1930s, o faiaoga e masani lava ona i ai le pito i luga ae o Beckenbauer o se tasi o nai tagata sikoa na suia moni le auala e taʻalo ai le taʻaloga.

E ui lava na te leʻi fiafia tele i le olaga i totonu o le fale - ioe e faiaoga i Sisifo Siamani, Marseille ma Bayern i se vaega ona na ia lagona le faʻamalosia e fesoasoani i faʻalapotopotoga na ia popole i ai - na vave ona ia faʻamaonia o ia o se faiaoga atamai i luga o le pitch.

I le 1967, na manumalo ai Bayern i le latou uluai ipu Europa, le Cup Winners' Cup.O le Roten na mautinoa lava le alualu i luma - ina ua faia le Bundesliga i le 1963, sa le taua tele i latou e valaʻaulia e auai - ae na mafai e Beckenbauer ona iloa e manaʻomia se suiga laʻasaga.I lalo o le latou faiaoga vaʻaia o Zlatko Cajkovski, o Bayern sa fai si malosi tele.Afai latou te manumalo i le Bundesliga - ma maua se fana i le Ipu a Europa - e tatau ona sili atu le lelei.

O le a le tupu lena mea i lalo o le Yugoslav, o le na tuua le kalapu i le tausaga mulimuli ane.I le va o le 1974 ma le 1976, na avea Bayern ma au lona tolu na manumalo i le tolu Ipu a Europa.E ui lava na ausia le treble a Roten i lalo o le pulega a Dettmar Cramer ma Udo Lattek, e mafai ona e faia se mataupu e faapea o Beckenbauer, e taitaia le taʻaloga e pei o le salu, o le tusiata moni o lena vaitau auro.

O le malosi tele o Beckenbauer o se saolotoga, o le lakapi Siamani na tumau pea i le faʻaogaina o lana tala i se taimi umi talu ona ia tautau i luga ona seevae i le 1983. E oʻo lava i le 1996, ina ua avea Siamani ma siamupini Europa, o le latou tagata taʻalo sili o le salu o Matthias Sammer.E leʻi oʻo i le taimi na ave ai e Rudi Voller, ina ua maeʻa se Euro 2000 mataʻutia, na iu lava ina faia e le Mannschaft se talitonuga sese - i le gagana Siamani - ma lafoai le salu.

I le avea ai ma se tagata taalo talavou, o Beckenbauer o se tagata fiafia tele o Giacinto Facchetti, e le taumateina o le osofaʻiga sili i tua i le lalolagi i le 1960s.E pei ona taʻua e Brian Glanville i lanaLeoleomaliu mo le tupua Italia, "O le matamata i osofaʻiga mataʻina a Facchetti mai le itu tauagavale, o ana faititili vae taumatau, na fesili ai Beckenbauer ia te ia lava pe aisea e le tatau ai ia te ia, o se tagata saoloto ma se salu, ona osofaʻia mai se tulaga tutotonu.Na ia faia, ma o le lakapi atoa na fanau i Bayern Munich.

O le manatu mulimuli a Glanville e finau.E le'i faia lava e Beckenbauer ni tagi tetele faapena mo ia lava.Peitaʻi, i le avea ai ma se tasi sa mafaufau tele e uiga i le taaloga, sa ia te ia lava lana vaaiga mataʻina i le soka atoa, i se tasi taimi na ia faapea mai ai: “E sili atu le uiga o le faateʻia na i lo se isi lava faiga faataulaitu.Na alu ese le Dutch mo se taimi umi ona e le mafai lava e le itu teteʻe ona faʻaogaina auala latou te feagai.E leai lava ni togafiti, na o le au taaalo atamamai ma le polo.

I se isi faaupuga, i le finauga faifaipea i luga o faatosinaga taʻitasi a faiaoga ma tagata taʻalo i le atinaʻeina o le taʻaloga, ua talitonu Beckenbauer, e ui lava i le mea e ono fautua mai e le aʻoga lakapi soka o le talafaasolopito, o le soka atoa e sili atu le aitalafu ia Johan Cruyff nai lo Rinus. Michels.

Fai mai Osvaldo Ardiles, o le tagata lakapi sili o Siamani o se taʻitaʻi na taalo lakapi matagofie.O aso mamalu o Beckenbauer o se faamanatu mata'utia o se vaitau na le'o avea uma ai le au a'oa'o ma ta'ita'i fa'atonu ma ta'aalo e mafai fo'i ona avea ma ta'ita'i.

E le faapea o lana sitaili na faatalitonuina ai tagata uma.I ni galuega se lua i Niu Ioka Cosmos, o lana ta'aloga sa matua'i mafaufau tele mo se tasi o le au fa'atonu na faitio i se tama'ita'i: "Ta'u atu i le Kraut e fa'ae'e lana asini i luma - matou te le totogia se miliona mo se tama e tautau i le puipuiga. .”

 

Ma le mea mulimuli, matou te fautuaina oloa e fesoʻotaʻi ma soka mai la matou kamupani.

Saina sili u'amea u'amea fale soka soka mo mea ta'aloga (1)

Igoa o oloa Saina sili u'amea fale soka fale soka mo mea tau taaloga
Fa'ata'ita'iga NO. LDK20016
Tusi Faamaonia CE, NSCC, ISO9001, ISO14001, OHSAS
Diamita 11000 mm
Maualuluga 2100 mm
Sini soka Tele: 1800×700 mm

Mea: High grade paipa uamea φ48X3mm

Post Tulaga uamea maualuga 75X120X3mm
Fauga Tulaga maualuga tulaga u'amea tumau
Togafitiga i luga Electrostatic epoxy pa'u vali, puipuiga o le siosiomaga, anti-fade, anticorrosion, anti-acid, anti-susu
Lanu E pei o le ata poʻo faʻapitoa
Saogalemu O loʻo i ai a matou faʻatonuga lelei faiga.O mea uma, fausaga, vaega ma oloa e tatau ona pasia uma suʻega aʻo leʻi gaosia tele ma uta
OEM POO ODM IOE, o faʻamatalaga uma ma mamanu e mafai ona faʻapitoa.O loʻo i ai a matou inisinia mamanu faʻapolofesa ma sili atu i le 30 tausaga le poto masani
afifiina Saogalemu 4 apa afifi: 1st EPE & 2nd lalaga taga & lona 3 EPE & lona 4 taga Lalaga
Fa'apipi'i 1. O oloa uma e lafo i lalo2.Faigofie, faigofie ma vave

3. E mafai ona matou ofoina atu auaunaga faʻapipiʻi faʻapolofesa pe a manaʻomia ma le aofia ai i le tau

Talosaga E mafai ona fa'aoga meafaigaluega sini uma soka mo tauvaga fa'apolofesa, a'oa'oga, nofoaga ta'aloga, faleta'alo, nu'u, kalapu, iunivesite, a'oga ma isi.

 

图片17

 

 

  • Muamua:
  • Sosoo ai:

  • Lomitusi:
    Taimi meli: Ian-10-2024