Tala Fou - O James & Westbrook o loʻo i ai se telefoni faʻapitoa, ma folafola atu e faʻaauau pea ona manumalo i le siamupini i le vaitau fou

James & Westbrook o loʻo i ai se telefoni faʻapitoa, ma folafola atu e faʻaauau pea ona manumalo i le siamupini i le vaitau fou

图片 1

E tusa ai ma le aufaasālalau a Amerika, i le faaiuga o le vaiaso muamua o Las Vegas Summer League, LeBron James, Anthony Davis ma Russell Westbrook sa i ai se telefoni feaveaʻi.

 

Ua lipotia mai i le telefoni, na folafola e le toatolu le tasi i le isi o le a faamanuiaina i le vaitau fou.E ui ina le mautinoa le lumana’i o Westbrook, ae na ta’ua e i latou nei e to’atolu, afai lava e mafuta le to’atolu i le vaitau fou, e tatau lava ona latou mautinoa le sini lava e tasi: fusu mo se siamupini.

Na faaalia e Woshen i luga o le faaaliga o le Lakers o loo malosi pea i le maketi o fefaatauaiga, latou te mananao e maua Irving, ma ua latou naunau e auina atu Westbrook.

 

Mo Faamoemoe James & Westbrook's Fa'atinoga lelei, LDK e le gata ua uma ona saunia lelei o tulaga lelei pasiketipolo tulaga lelei ae o nofoa lelei lelei ma isi. Afai ei ai so'o se manaoga, pls lagona saoloto e ta'u mai ia i matou.

图片 6 图片 2图片 1(2)

  • Muamua:
  • Sosoo ai:

  • Lomitusi:
    Taimi meli: Iul-29-2022