Tala Fou - Va'ai!Le lelei ole faiga pasiketipolo a le LDK nai lo isi ituaiga.

Vaai!Le lelei ole faiga pasiketipolo a le LDK nai lo isi ituaiga.

O le filifilia o meafaigaluega pasiketipolo sa'o e tatau ona matua fa'amana'ia ina ia fiafia atoatoa i se ta'aloga saogalemu ma le saogalemu i taimi uma.Ua matua'i mafai nei ona o'o mai i luga o le tele o ituaiga fa'apolopolo fa'apolopolo e maua ai e oe le tele o filifiliga e filifili ai le polo pasiketipolo.

图片1

Le saogalemu

O mea autu o le tioata faʻamaonia Faʻamaonia, Afai e gau le laupapa pasiketipolo, e le vavae ese fasi tioata. O le mama pasiketipolo o le a le faʻalavelave pe malepe pe a uma ona tuʻuina le slam dunk.O le mama Pasiketipolo e iai uiga lelei i le fa'apa'u.

Meafaigaluega-Seti-Spring-Assisted-Basketball-Stand-Hoops-mo-tauvaga (2)

Le fetuutuunai

O se vaega taua o lenei faiga pasiketipolo o le mafai lea ona fetuutuunai le maualuga o le rim i le mafanafana o le tagata o loʻo taʻalo.

Meafaigaluega-Seti-Spring-Assisted-Basketball-Stand-Hoops-mo-Faatauvaga (1)

Le feaveai

O le mea sili e uiga i le i ai o lenei paʻu e le manaʻomia le sima i luga o le eleele pe faʻapipiʻi tumau i luga o le fale.O lenei faiga e mafai ona fa'atutuina i luga o so'o se fa'afanua ma e mafai ona tu'u'ese i so'o se taimi e te mana'o ai.

Meafaigaluega-Seti-Spring-Assisted-Basketball-Stand-Hoops-mo-Faatauvaga (3)

Afai e te manaʻomia le faʻanofoina o le ato i nofoaga eseese, e tatau ona e suʻeina se faiga e faʻapitoa mo le feaveaʻi.O le mea moni o se faiga e iai uili e le o lona uiga e feavea'i. Alu mo se faiga e mafai ona gaugau ina ia faigofie ona uili i se isi nofoaga.

信截图_20191016144453

I aso nei e mafai ona vaaia le роrtаblе bаѕkеtbаll system a le LDK i tauvaga pasiketipolo tulaga sinia ma nofoaga o a'oa'oga.,ua avea ma filifiliga ta'uta'ua i le to'atele o tagata ona o le matou falegaosimea e 38 tausaga le poto masani i le gaosiga o mea tau ta'aloga ma le malosi, o a matou oloa e fa'aoga lautele i le lalolagi atoa.

 

  • Muamua:
  • Sosoo ai:

  • Lomitusi:
    Taimi meli: Oke-16-2019