Tala Fou - O a tulaga mo malae pasiketipolo?

O a tulaga mo malae pasiketipolo?

  1. Tulaga o le FIBA ​​court

O lo'o fa'atonuina e le FIBA, o malae pasiketipolo e tatau ona i ai se eleele mafolafola, malo, leai ni fa'alavelave, umi e 28 mita, ma le lautele e 15 mita.O le laina ogatotonu e tatau ona tutusa ma laina fa'avae e lua, fa'asaga i itu e lua, ma pito e lua e tatau ona fa'alautele i le 0.15 mita.O le li'o ogatotonu e tatau ona i ai i le ogatotonu o le faamasinoga, faatasi ai ma le laina pito i fafo o le li'o ogatotonu e 1.8 mita, ma le afali'o radius o le faasalaga e tatau ona 1 mita.O se vaega o le laina e tolu-vaega o laina tutusa e lua e faʻalautele mai le pito i luga o itu uma e lua ma faʻasaga i le laina pito laina laina tutusa, o le mamao i le va o le laina tutusa ma le pito i totonu o le pito i lalo o le 0.9 mita, ma le isi vaega o le. ose arc ma lona radius e 6.75 mita.O le ogatotonu o le arc o le pito i lalo ole ogatotonu ole ato.

O lo'o fa'atonuina e le FIBA, o malae pasiketipolo e tatau ona i ai se eleele mafolafola, malo, leai ni fa'alavelave, umi e 28 mita, ma le lautele e 15 mita.O le laina ogatotonu e tatau ona tutusa ma laina pito i lalo e lua, fa'asaga i laina pito e lua, ma fa'alautele i le 0.15 mita i pito uma e lua.

O le li'o tutotonu e tatau ona tu i le ogatotonu o le faamasinoga, ma le radius o le 1.8 mita i fafo o le ogatotonu, ma le radius o le 1 mita i luga o le afa li'o o le faasalaga.

Laina fa'atolu

O se vaega e aofia ai laina tutusa e lua e alu atu mai le pito laina tutusa i itu uma e lua ma faʻasaga i le laina pito, ma le mamao e 0.9 mita mai le pito i totonu o le laina pito,

O le isi vaega o se arc ma le radius o le 6.75 mita, ma o le ogatotonu o le arc o le pito i lalo o le ogatotonu o le ato.O le mamao i le va o le pito i luga o le fola ma le pito i totonu o le ogatotonu o le laina faavae e 1.575 mita.E feso'ota'i le arc i se laina tutusa.Ioe, o le laa i luga o le laina togi e tolu e le faitauina o se faailoga e tolu.

nofoa

E tatau ona faailoga le nofoa o le au i fafo atu o le malae, ma e tatau ona 16 nofoa a le au taʻitasi mo le faʻaogaina e le faiaoga ulu, faiaoga lagolago, sui sui, tama taaalo, ma sui o le aumalaga.So'o se isi lava tagata faigaluega e tatau ona tu pe a ma le 2 mita i tua o le nofoa o le 'au.

Nofoaga Fa'atapulaaina

O le vaega semicircular o le sone feteʻenaʻi talafeagai e tatau ona makaina i luga o le malae, o se afa liʻo ma le radius o le 1.25 mita, faʻatotonugalemu mai le pito i lalo ole ogatotonu ole ato.

Eseesega i le va o le International Basketball Federation ma le American Professional Basketball Court

Tele o le malae: FIBA: 28 mita le umi ma le 15 mita le lautele;Pasiketipolo faapolofesa: 94 futu (28.65 mita) umi ma 50 futu (15.24 mita) lautele

E tolu togi laina: International Basketball Federation: 6.75 mita;Pasiketipolo faapolofesa: 7.25 mita

  1. Tu'u pasiketipolo

FIUa faamaonia e le BA tulaga pasiketipolo hydraulic

puipui o le taualuga ma fa'amau fa'apipi'i mo pasiketipolo mo toleniga

  1. fola laupapa pasiketipolo

Auala e filifili ai le Wfola ooden

1. Mai le vaaiga o le substrate o le malae pasiketipolo fola laupapa, o le substrate o le malae pasiketipolo fola laupapa o le autu o le fola laupapa.A e vaʻavaʻai i se fola laupapa o le malae pasiketipolo, o le mea muamua e faʻalogo i ai o le substrate

Pe lelei pe leai e fa'alagolago lava pe iai ni mea leaga i totonu o le mea'ai.Afai e iai, tu'u ese le malae pasiketipolo fa'apitoa a le fola laupapa.I le faaopoopo atu i le matauina o lenei, e tatau foi ona tatou mafaufau i le tulaga density.E i ai se auala

E mafai ona faamasinoina pe lelei pe leaga.Fa'asusu se fasi mea'ai i le vai mo le po e tasi, ona mata'ituina lea o lona maualuga o le fa'alauteleina.I le tulaga masani, e sili atu le maualalo o le faʻalauteleina o fua ma faʻatali mo le 40% mago

2. Mai le pepa teuteu o le fola laupapa pasiketipolo, o se auala sili ona lelei e siaki ai le teuteuga o le tuʻuina lea i le la mo le vaiaso ma mataʻituina pe ua suia le lanu o le pepa teuteu o le fale pasiketipolo fola laupapa.

Ia, e maualuga lona tete'e UV mo lenei su'ega?Le fola laupapa o le malae pasiketipolo

E pei ona taʻua muamua, o le mutia masani e matuaʻi maaleale i tulaga o le siosiomaga, lea e mafai ona iʻu ai i le patchiness ma le dis-lanu.O le maualuga o le susulu o le la i totonu o lau togalaau o le a le tutusa i le vaega atoa, o le mea lea, o nisi vaega o le a pala ma enaena.E le gata i lea, e manaʻomia e fatu o le mutia le eleele e ola ai, o lona uiga o vaega o le mutia moni e matua palapala, ma e matua faigata lava.E le gata i lea, o vao leaga e mautinoa lava e tupu i totonu o lau mutia, e saofagā i le tausiga vaivai.

O le mea lea, o le mutia synthetic o le fofo sili lea.E le gata e le afaina i tulaga o le siosiomaga, ae e le mafai ona ola vao pe sosolo palapala.Mulimuli ane, o le mutia faufau e mafai ai ona maua se fa'auma mama ma tumau.

  1. Auala e fausia ai se atoatoamalae pasiketipolo 

Afai e te manaʻo e fausia le atoatoamalae pasiketipolo, LDK o lau filifiliga muamua!

Shenzhen LDK Industrial Co., Ltd o se fale gaosi mea tau taaloga e aofia ai le 50,000 sikuea mita faʻatasi ma le tasi-taofi tulaga gaosiga ma ua tuʻuina atu i le gaosiga ma le mamanu o mea tau taʻaloga mo le 43tausaga.

Faʻatasi ai ma le faʻavaeina o le gaosiga o le "puipuiga o le siosiomaga, maualuga maualuga, matagofie, leai se tausiga", o le lelei o oloa o le muamua lea i le alamanuia, ma o oloa e viia foi e tagata faʻatau.I le taimi lava e tasi, o le tele o tagata faʻatau "fans" e popole i taimi uma e uiga i le malosi o la tatou pisinisi, faʻatasi ma i tatou e tuputupu aʻe ma alualu i luma!

Ma'ea Tusi Fa'ailoga

E iai la matou lSO9001, ISO14001, 0HSAS, NSCC, FIBA, CE, EN1270 ma isi mea, tusi faamaonia uma e mafai ona faia e tusa ai ma talosaga a le tagata o tausia.

Tomai Fa'atauva'a Au'aunaga

  • Muamua:
  • Sosoo ai:

  • Lomitusi:
    Taimi meli: Iuni-08-2023