Nyheter - Kinesiska superligan - Wu Lei, Zhang Linpeng och Vargas gjorde bidrag, Haigang gjorde 4 mål och blåste 3-1 Henan

Kinesiska Superligan – Wu Lei, Zhang Linpeng och Vargas gjorde bidrag, Haigang gjorde 4 mål och blåste 3-1 Henan

Klockan 20:00 den 30 mars hölls matchen mellan Shanghai Haigang och Henan Club Jiuzu Dukang i den tredje omgången av den kinesiska superligan 2024 på Shanghai SAIC Pudong Football Stadium.Till slut vann Shanghai Harbour med 3-1.I den 56:e minuten gjorde Wu Lei det första målet med ett tilläggsskott;i den 84:e minuten kvitterade Kovich med en nick;i den 89:e minuten gjorde Zhang Linpeng mål med en nick;i den 7:e minuten av stopptiden säkrade Vargas segern.Dessutom gjorde Wu Lei (2 gånger), Yang Shiyuan och Wang Shenchao 4 mål och blev alla kallade för offside.Shanghai Harbour har vunnit 2 matcher i rad på hemmaplan.I de första 3 omgångarna har den 2 vinster och 1 oavgjort, vilket samlar på sig 7 poäng.I den kinesiska superligans historia har den vunnit alla 8 hemmamatcher mot sina motståndare.Henan-klubben Jiuzu Dukang var segerfri under de första 3 omgångarna, med 2 oavgjorda och 1 förlust, och samlade 2 poäng.

图片1

I de första två omgångarna av den kinesiska superligan rankades Shanghai Haigang på 4:e plats med 1 vinst, 1 oavgjort och 4 poäng, medan Henan Club Jiuzu Dukang rankades 11:e med 2 poäng och 2 oavgjorda raka resultat.Shanghai Harbor och Henan-klubben Jiuzu Dukang har mötts 16 gånger i den kinesiska superligan, där Shanghai Harbor har 11 segrar, 1 oavgjord och 4 förluster.Shanghai Harbour Chinese Super League spelade mot Henan-klubben Jiuzu Dukang 7 gånger hemma, och Shanghai Harbour vann alla.Jämfört med föregående omgång roterade Shanghai Haigangs Bao Shimeng, Citardini, Yang Shiyuan och Lu Wenjun Wang Shenchao, Rusa, Xu Xin och Liu Zhurun ​​i startuppställningen, medan Liu Yixin, Huang Ruifeng och Huang Zichang från Henan Clubs vinförfader Du Kang roterade Liu Bin, Wang Shangyuan och Yang Yilin.

Underbart ögonblick

I den 11:e minuten vände Wu Lei om och volleyade bollen framför straffområdet, men den var offside och målet var ogiltigt.

I den 13:e minuten klev Achim Peng fram från vänster sida av straffområdet och studsade av utsidan av vristen på hans vänstra fot.Bollen träffade utsidan av vänster stolpe och studsade ut från baslinjen, men den var också offside.

I den 31:a minuten justerade Vargas sin vänstra fot längst upp i bågen och sköt ursinnigt.Xu Jiamin konfiskerade enkelt bollen.

I den 38:e minuten sköt Yang Shiyuan bollen från det högra hörnet av straffområdet, men det var offside.

I den 42:a minuten sköt Kovich ett skott från mitten av straffområdet, och Yan Junling räddade bollen magiskt.

I den 43:e minuten passerade Nasario en hörna från vänster, och Maidana nickade bollen över mitten.

I den första minuten av stopptid sköt Yang Shiyuan ett långskott från toppen av bågen och Xu Jiamin fångade bollen.

I den 47:e minuten flankerade Wu Lei bollen i mitten av straffområdet och gjorde mål, men det var offside och målet var ogiltigt.

I den 54:e minuten passade Nazario en frispark från vänster in i straffområdet.Kovic nick från vänster sida av straffområdet gick över ribban.

图片2

I den 56:e minuten gjorde Xu Jiamin ett misstag med en stor spark i straffområdet.Feng Jins skott från höger sida av straffområdet räddades av Xu Jiamin.Wu Lei föll till marken i straffområdet och svepte in bollen. Wu Lei gjorde sitt tredje mål i kinesiska superligan den här säsongen och Shanghai Haigang ledde med 1-0!

I den 59:e minuten var Nasarios frispark från 25 meters håll för på mål och Yan Junling beslagtog bollen.

I den 65:e minuten sköt Vargas en volley från höger sida av bågens topp, och bollen missade en aning högra stolpen.

I den 70:e minuten vände Wang Shen om och sköt från det lilla straffområdet.Bollen träffade Liu Yixin och flög in i mål.Wang Shen passerade dock bollen först och målet var ogiltigt.

图片3

图片4

I den 84:e minuten passerade Nazario en hörna från höger.Kovic hoppade högt från linjen i det lilla straffområdet och slog Jiang Guangtai och nickade in bollen i det nedre vänstra hörnet av målet.Henan Club Jiuzu Dukang kvitterade till 1-1!

I den 89:e minuten passerade Vargas en hörna från vänster, Zhang Linpeng träffade vänster sida av det lilla straffområdet och gjorde mål, Shanghai Haigang ledde med 2-1!

图片5

图片6

I den 7:e minuten av stopptid passerade Oscar en hörna från höger.Kovic nickade bollen från mitten av straffområdet.Vargas stoppade bollen på vänster sida av bågen och volleyade in i det närmaste hörnet.Shanghai Harbour dödade poängen, 3-1!

Till sist besegrade Shanghai Harbour Henan Club Jiuzu Dukang med 3-1 hemma.

[Lineup på båda sidor]

Shanghai Harbor (4231): 1-Yan Junling;31-Bao Shimeng (53'4-Wang Shenchao), 3-Jiang Guangtai, 5-Zhang Linpeng, 19-Wang Zhen'ao;18-Citadini, 20-Yang Shiyuan (79'9) -Gustavo);11-Lv Wenjun (64'8-Oscar), 10-Vargas, 27-Feng Jin (80'17-Shen Zigui);7-Wu Lei (80'16-Xu Xin);

Ersättare som inte spelar: 2-Li Ang, 12-Chen Wei, 13-Wei Zhen, 14-Li Shenglong, 37-Chen Xuhuang, 41-Liang Kun, 45-Liu Xiaolong

Henan Club Liquor Dukang (442): 26-Xu Jiamin;2-Liu Yixin, 36-Maidana, 24-Li Songyi, 13-Xu Haofeng;11-Achim Peng (74'7-Zhong Yihao), 8-Denic, 22-Huang Ruifeng (73'6-Wang Shangyuan), 10-Huang Zichang (64'19-Yang Yilin);40-Nazario (90+2'9-Feng Boyuan), 20-Kovic;

Ersättare som inte spelar: 1-Shi Chenglong, 3-Zhou Yuande, 16-Yang Kuo, 17-Wang Jinshuai, 21-Chen Keqiang, 23-Ke Zhao, 27-Niu Ziyi, 32-Li Tenglong

图片7

Liknande produkter finns i Shenzhen LDK Industrial Co., LtdiFör professionell produktion och konstruktion av burstadionsföretag bygger vi professionell fotbollsstadion för bur som täcker ett flexibelt område, kan anpassa 3 personer, 5 personer, 7 personer, 11 personer och andra områden i storleken på arenan, och enkel installation, kan vara installeras i alla inomhus- och utomhuslokaler.

Med produktionsprincipen "miljöskydd, hög kvalitet, skönhet, noll underhåll" är kvaliteten på produkterna den första i branschen, och produkterna hyllas också av kunderna.Samtidigt är många kunders "fans" alltid oroade över vår branschs dynamik, vilket gör att vi växer och gör framsteg!

Fotbollsmål

图片11

Deluxe bärbar spelarsits

图片12

Dina viktigaste frågor

(1)Har du en FoU-avdelning?
Ja, all personal på avdelningen har mer än 5 års erfarenhet.För alla OEM- och ODM-kunder erbjuder vi gratis designservice vid behov.

(2) Vad är service efter försäljning?
Svara inom 24 timmar, 12 månaders garanti och servicetid upp till 10 år.

(3) Vad är ledtiden tack?
Vanligtvis är det 7-10 dagar för prover, 20-30 dagar för massproduktion och detta varierar med säsong.