Nyheter - UEFA Europa League – C Luo erbjöd en assist Manchester United 1-0 Real Sociedad grupp andra slutspel

图片1

Tidigt på morgonen den 4 november, Beijing-tid, i den sjätte omgången av UEFA-cupens grupp E-match 2022/2023, mötte Real Sociedad "Red Devils" Manchester United på hemmaplan.Efter första halvlek assisterade C Luo 18-åriga Gana Joe att bryta igenom målet, varefter båda lagen inte hade någon framgång, ManchesterFörenadborta 1-0 seger över Real Sociedad, men på grund av målskillnaden i den andra gruppen, inte direkt utanför linjen kommer att spela slutspelet, Real Sociedad toppen av gruppen att gå vidare till knockout-stadiet.
Manchester United 9 matcher obesegrade i ett bra tillstånd C Luo assisterar + 70 meter tillbaka för att jaga hjärtat av kampen för seger kommer inte att dö

I det inledande skedet lanserade Real Sociedad en högtrycksrusning, bara 30 sekunder attackerade Real Sociedad nära Uniteds straffområde, Martin vänster kryss flög rakt ut ur den nedersta raden.I den 5:e minuten Real Sociedad avancerade i mitten, passerade Merino direkt bakom Fernandes in i rutan vänsterfotade skott avvisades.I den 8:e minuten United äntligen hade en chans att attackera nära Real Sociedad-rutan, Luke Shaw valde rutan, C Luo lutade sig på baksidan av försvararen för att ta bollen lades ner, domaren sa ingenting.

I den 16:e minuten bröts nollan, United backfält bakåt De Gea långpassning hittade exakt den högra sidan av B-avgiften, den senare nicken till mitten, C Luo fick bollen och lanserade en exakt högerfot direkt, 18-års -gamle ynglingen Ganacho längs vänster sida av snabbforwarden, fick bollen in i boxen vänsterfot knivhuggen.Ghanacho gjorde sitt första mål för säsongen och gav Manchester United en 1-0 bortaledning.

I den 20:e minuten anföll Real Sociedad från vänster sida av planen, Merino tog bollen och sköt från mitten, men försvararen blockerade skottet.I den 26:e minuten tog Manchester United bollen från mittfältet, B fee fick bollen mitt på planen och skickade en diagonal passning till vänster i försvaret.I den 31:a minuten försökte Real Sociedads mittfältare, 19-årige Martin, ett långt skott som gick utanför.I den 40:e minuten hällde Manchester United bollen kontinuerligt på baksidan av planen, Ghanachos häl slog bollen i mitten av planen och bröts, Martin fick bollen i mitten och träffade målet utan att hota under inblandning av Casemiro.

I den 41:a minuten skickade Lisandro en lång passning på mer än 70 meter till baksidan av fältet för att spela bakom, C Luo snabb framåt tvingar Real Sociedad mittback Pacheco missade rensningen, C Luo enda chans att möta den anfallande målvakten C Luo valde att välja ett skott något högt.I den 43:e minuten gick Real Sociedad till anfall efter ett lyckat kontringsrån framför planen, och assisterade Grosabel blockerades av De Gea framför kassen.

I den andra halvleken, i den 47:e minuten, korsade Real Sociedad bollen från vänster sida, och nicken från mitten av planen var för hög under inblandning av Thurrott.I den 58:e minuten gjorde Manchester United en justering och ersatte Rashford med Van Der Beek, som var medioker i anfallsslutet.Fernandes nick gick över målet.

I den 70:e minuten kastade Real Sociedad in bollen från vänster sida av planen och Fernandes sköt högt inifrån straffområdet efter att nicken slagits tillbaka.I den 76:e minuten blev Rashford avskuren mitt på planen och Thurrott avancerade med bollen och sköt högt.I den 79:e minuten sköt Thurrott lågt och utanför från mållinjen.

Efter det fortsatte Manchester United att hänga bollen mot Real Sociedads box, men kunde aldrig få tag i en nick.Hela matchen slutade med att Manchester United slog Real Sociedad med 1-0 på bortaplan, men på grund av målskillnaden på andra plats i gruppen kommer de inte att hamna direkt ur gruppen och spela ett slutspel i två omgångar med den tredje gruppen av Champions League.

Uppställningar från båda sidor

Manchester United (4-2-3-1): 1-De Gea/20-Dalot, 2-Lindelof (58 min 39-McTominay), 6-Lisandro, 23-Luxhau/14-Eriksen (81 min 17-Fred) , 18-Casemiro/34-Van Der Beek (58 min 10-Rashford), 8-B avgift, 49-Ganacho (81 min 5-Maguire) / 7-Cro

Real Sociedad (4-4-2): 1-Remiro/18-Grosabel (58 min. 6-Erustrado), 24-Lenormand, 20-Pacheco, 15-Diogo Rico/3-Zubimendy, 8-Merino, 23-Bryce Mendes (81 min. 5-Suverdia), 42-Martin (58 min. 17-Navarro) / 19-Serote, 9- Carlos Fernandez (71 min. 16-Guevara)

图片2

Liknande produkter finns i Shenzhen LDK Industrial Co., LtdiFör professionell produktion och konstruktion av burstadionsföretag bygger vi professionell fotbollsstadion för bur som täcker ett flexibelt område, kan anpassa 3 personer, 5 personer, 7 personer, 11 personer och andra områden i storleken på arenan, och enkel installation, kan vara installeras i alla inomhus- och utomhuslokaler.

Med produktionsprincipen "miljöskydd, hög kvalitet, skönhet, noll underhåll" är kvaliteten på produkterna den första i branschen, och produkterna hyllas också av kunderna.Samtidigt är många kunders "fans" alltid oroade över vår branschs dynamik, vilket gör att vi växer och gör framsteg!